2777
2789

سلام دوستان من بچها آخرم و مامانم همش از خواهر بزرگترم دفاع میکنه و همیشه من مقصرم با منه نمیدونم چرا که برادرم احساس می کنم منو دوست نداره وقتی بابام چون بچه کوچیک همه چی برام نمیخره و این حرفی که شروع میشه میگم به بابام میگم تو دختر تو دوست داری انجام بده مامانم خیلی بد دهن میکنه با میگه که تو خری تو همه چی هستی هر چقدر کار می کنم به چشم نمیاد چیکار کردی چیکار کنم کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا متوجه نشدم خیلی بد نوشتی

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

فقط میدونم واسه به چشم اومدشون هیچ کاری نکن چون والدینی که از اول به چشمشون نیای تا آخر هم همین خواهد بود . اگر تلاشی بکنی بعدش فقط حال خودت بدتر میشه ‌.

از همین اول یاد بگیر اعتماد بنفس و عزت نفستو بالا بگیری و این مشکلو بپذیری و سعی کنی تا جایی که میشه مسالمت آمیز بری جلو تا وقتی که مستقل بشی و راهتو از خانوادت جدا کنی .

منم بچه دومم ( كلا يه داداش بزرگ دارم )

قبلا بچه بودم (مثلا من ١٢ سالمه اون ١٧ سالش )

انقد دعوا ميكرديم 

همش هم مامانم اونو دعوا ميكرد 

بعد هم بأهم اشتى ميكرديم

پشت تمام ارزو هايم خدا ايستاده است                                      مديونيد تو تاپيك هاى طنز منو نياريد             

چند سالته ؟؟؟؟؟

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
عتفاتعبدبابویدقد جان چند سالته؟ 

😂😂😂😂😂

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
عتفاتعبدبابویدقد جان چند سالته؟ 

خوشم مياد اسمشو كامل نوشتى

افرين به دقت 

پشت تمام ارزو هايم خدا ايستاده است                                      مديونيد تو تاپيك هاى طنز منو نياريد