2777
2789

خدایی قصد مسخره کردن ندارم ان شاءالله خدا به اونایی ک بچه ندارن دامنشون و سبز کنه الهی آمین

ولی اخه خانم من عزیز من ۱۰ روز مونده به پریودیت ک بی بی مثبت نمیشه الکی امید چی بدیم؟ تازه هنو خبری نیس علائمات شروع شد 🤦‍♀️نکنین با خودتون اینکارا رو.طرف میگه پری نشدم حالت تهوع دارم سرگیجه فشارم میفته  یعنی نمیدونین باید یه هفته لااقل بگذره بعد بی بی بزنین و آزمایش بدین.

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار سخته عزیزم 😊

البته من در این حد کم طاقت نیستم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

اینا همه علائم توهم بارداری هستن عزیزم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

خیلیا دوس دارن الکی بشون امید بدی 

نمیدونم چرا😶

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

مشکلات ادم هارو متوهم میکنه،من یکی نمیتونم به افکار کسی که مشکل داره خرده بگیرم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
انتظار سخته عزیزم 😊 البته من در این حد کم طاقت نیستم

میدونم سخته واقعنم سخته ولی اخه امید الکی ک بدتره

تو جاشون نیستی که بفهمی منتظر بودن چه حس بدیه.تمام علاعمو ربط میدی به حاملگی که چن روز امیدوار بشی😑متاسفم واست.امیدوارم این حسو تجربه نکنی ولی خوب بودن انقدراهم بد نیست که فقط درک کنیم همدیگرو ...

عزیزم شما چی میدونی فاصله هر پریود ۲۳ تا ۲۴ روز شاید بلافاصله بعد پریود قبلش تا این یکی حامله شده باشه این فشار و دل درد و اینا طبیعی میشه من ۲۰ روز بود حامله بودم همینجوری که گفتم تمام علائم هم داشتم البته کم خون بودم😁

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
تو جاشون نیستی که بفهمی منتظر بودن چه حس بدیه.تمام علاعمو ربط میدی به حاملگی که چن روز امیدوار بشی😑 ...

خب چرا؟ بعدش ک پری شد چرا امیدش ناامید بشه بنظرم امید الکی دادن یعنی مسخره کردن طرف

تو جاشون نیستی که بفهمی منتظر بودن چه حس بدیه.تمام علاعمو ربط میدی به حاملگی که چن روز امیدوار بشی😑 ...

نمیخواد متاسف باشی واسه من 

من خودم بچه اولمو با کلی نذر و نیاز گرفتم درک میکنم این حجم از عجله ای رو درک نمیکنم بنظرم بیخیالی خیلی بهتره تا اینکه ی سره بشینی فک کنی بی بی بزنی از بقیه امیدبخوای