2777
2789
عنوان

جواب تیکه خواهرشوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 42 پست

خب سه تا کلمه میگه دیگه

چرا میگی هیچی نمیگه

پسرمن ۱۴ ماهشه هییچ کلمه ای نمیگه!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باز حالا خوبه بچم کم حرفه ب عمش نرفته که وراج باشه حالاهم وقت واسه حرف زدن زیاد داره بهتره الان بفکر تربیتش باشم وگرنه کم کم زبونش باز میشه مهم اینکه که تربیت داشته باشه زبون که باز کرد هر حرفیو مث بعضیا بدون فکر نزنه

😛😜🤪😝🥴🥴😯😯😲
بخدا خیلی باهاش کار میکنم اما همش دنبال بازیگوشیه اصلا گوش نمیده

اصصصصلا از الان خیلی خیلی زوده براش یاد بگیره . من پسرم دو سال و نیمشه تازه داره حرف میزنه اونم دست و پا شکسته . وا آخه 15 ماهگی که خیلی زوده برای حرف 

بگو عزیزم اینکه سرت تو کاروزندگی خودت باشه واقعا واقعا به نفعته چون دوستت دارم اینوبهت میگم🤐چه فضوووووووووووووووول

فک کرده نظرنده یاحرف مفت نزنه میگن لاله زبون نداره.خب بچس جوجوو جیز براش اسون بوده یادگرفته و میگه،ولی مامان وبابا براش فعلاسخته ک نمیگه،بچه۱۵ماهه😏

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
برامنم یه جواب پیدا کن دخترم 3سالشه مثه بلبل حرف میزنه بخدا کلی شعر بلده حالا زبون بچگونه میخونه&nbs ...

بگو داره ب زبون ادمیزاد حرف میزنه هر کسی متوجه نمیشه.....

😛😜🤪😝🥴🥴😯😯😲
اصصصصلا از الان خیلی خیلی زوده براش یاد بگیره . من پسرم دو سال و نیمشه تازه داره حرف میزنه اونم دست ...

اینو هممون میدونیم گلم من اطرافم بچه دیدم متولد۹۵ولی هنوز کامل حرف نمیزنه خب بچس دیگه

ولی خاهرشوهرش خواسته ضدحال بزنه بهش وگرنه خودشم اینوخوب میدونه

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

میتونم قسم بخورم تواین دوسال ک نی نی سایتم واسه اولین بار اعصابم خوردشد ازحرف خاهرشوهر.موارد بدتری هم دیده بودم ولی اعصابم واقعی خوردنشده بودبراش.این چجور عمه ایه خاک برسرت کنن توبایدحتی عیب وایراد بچه برادرتو بپوشونی نه اینکه مث زنای توکوچه برا بچه کوچولو ۱۵ماهه حرف دربیاری ک چرا فلان حرفونمیگه انشالله زبون بازکرد هیچوقت عمه نگه تا بسوزی احمق 

میتونم قسم بخورم تواین دوسال ک نی نی سایتم واسه اولین بار اعصابم خوردشد ازحرف خاهرشوهر.موارد بدتری ه ...

عزیزمی والا بچم از عمه شانس نداره این که خوبه هروقت ببینتش میگه وای از دفعه قبلی لاغرتر شده که چکارش میکنین درصورتی ک من پایگاه سلامت میبرم خیلی وزن و قد نرمال وخوبی داره مگیم نه اینطوری نیس از سری قبلی ک شما دیدینش تا الان نزدیک پونصد شیشصد گرم بیشتر شده مگه نمیدونم والا 

عزیزمی والا بچم از عمه شانس نداره این که خوبه هروقت ببینتش میگه وای از دفعه قبلی لاغرتر شده که چکارش ...

گلم یکبارجوابشو محکم بدی دیگه خودشوجمع میکنه اون اسم خودشوگذاشته عمه چجور عمه ایه ک مث دشمنه ،میخاد تورو اذیت کنه از اون راه واردمیشه چندش😒

گلم یکبارجوابشو محکم بدی دیگه خودشوجمع میکنه اون اسم خودشوگذاشته عمه چجور عمه ایه ک مث دشمنه ،میخاد ...

مشکل منم همینه ک روم نمیشه جواب کوبنده بدم میریزم تو دل خودم از بچگی همینجوریم خسته شدم از خودم میترسم طرفم ناراحت بشه غصه بخوره