پسرم پونزده ماهشه هیچ کلمه ای نمیگه فقط میگه جوجو دده جیز هرچقدر تو خونه باهاش تمرین میکنم یاد نمیگیره متاسفانه خواهرشوهرم میگع این چرا مامان بابا یا چیزای دیگه نمیگه از بس با بچه حرف نمیزنید سرت تو گوشیه اینطوری میشه دیگه😒😒
دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهش میگفتی خودت که بچه دار شدی میبینم بچت چطور حرف میزنه و وقتی گفت سرت گوشیه بگو سرم توگوشیه خداروشکر سرم تو زندگی کسی نیست که همش فضولی کنم و و بگه این چرا حرف نمیزنه این چرا خرابه ووو
⚘❤😘خوشبختی یعنی در میا هزاران مشکلی که داری عین خیالت هم نباشد و بخندی چون میدانی که خدایی داری که همیشه هوایت را دارد❤⚘😘