2777
2789
عنوان

جواب تیکه خواهرشوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 42 پست
بگو به عمش رفته    

هي جيگلي جيگلي جيگلي اخماتو وا كن  

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😟😟وااا سرتون تو گوشیه ینی چی 

بزن دهنشو جررر بده 👿👿

عه یاد شوهرم افتادم 😡😡همیشه تقی ب توقی میخوره میگه همش سرش تو گوشیه .ینی بدم ازین کلمه میاد

بعدشم بچه نیاز نیس باش کار کنی .خودش یاد میگیره 

بهش میگفتی خودت که بچه دار شدی میبینم بچت چطور حرف میزنه و وقتی گفت سرت گوشیه بگو سرم توگوشیه خداروشکر سرم تو زندگی کسی نیست که همش فضولی کنم و و بگه این چرا حرف نمیزنه این چرا خرابه ووو

⚘❤😘خوشبختی یعنی در میا هزاران مشکلی که داری عین خیالت هم نباشد و بخندی چون میدانی که خدایی داری که همیشه هوایت را دارد❤⚘😘
😟😟وااا سرتون تو گوشیه ینی چی  بزن دهنشو جررر بده 👿👿 عه یاد شوهرم افتادم 😡😡همیشه تقی ب ت ...

حالا من در مقابل اونا لنگ پهن میکنم اصلا وقت گوشی دس گرفتن ندارم اخه

بگو ب ت هیچی ربطی نداره نه بچم ن زندگیم ...

شما سرت تو زندگی خودت باشه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪