2777
2789
عنوان

خبرای خوب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه تاسایت و کتاب خونده فکر کرده کسیه،😂😂😂😂

کاش شما حداقل یدونه سایت    که هیچ وبلاگ   اونم هیچ   یه پست اینستاگرامی متناسب هوشتون مطالعه میکردین   تا میانگین مطالعه ما ایرانیا انقدر پایین نباشه  

فامیلی قشنگی دارین اما بهتون نمیخوره    

اولا عزیزم این فامیلی خودم نیست. بعدشم توهمات شمارو تایید کنیم تا خوشتون بیاد؟ شما متاسفانه دقیقا مصداق امضام هستید. خدا فقط برای شما با این عقاید نیست. شک نکن

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 

[QUOTE=164267023]اولا عزیزم این فامیلی خودم نیست. بعدشم توهمات شمارو تایید کنیم تا خوشتون بیاد؟ شما متاسفانه دقیقا مص ...[/QUOT

منم تعجب کرده بودم اخه تفکرات شما نسبت به ملیت و وطنمون به فامیلیتون میخورد   . من توهم ندارم میتونم واسه تک تک بندها لینک بدم   اگه باور ندارین البته اگه زبان انگلیسی بلدین و با سایت های خارجی راحت کار میکنین.  . اما پیشنهادم اینه برین فیلمای ترکیه ایتونو رو نگاه کنید بعدم اخبار اینترنشنالتون   

لطف کن دیگ منوریپلای نکن،شبیه معلم عربیا هستی همونقدرنچسب😂😂😂😂

عزیزم من یه دختر عموی روانشناس دارم  بعداً راجع بهت ازش میپرسم   شاید واقعاً مشکل داری خدای نکرده  

[QUOTE=164267023]اولا عزیزم این فامیلی خودم نیست. بعدشم توهمات شمارو تایید کنیم تا خوشتون بیاد؟ شما ...

وای چقدر خودتون رو قبول دارید  .. باشه عزیزم فقط شما و امثال شما باسوادن. ما همه بی سواد. موفق باشید. در ضمن اونی که شما میگید فامیلی نیست خانومم بلکه نام کاربریه. گفتم که این رو هم بزارید کنار سوادها و اطلاعات و مطالعات دیگتون. منم واقعا میلی ندارم در تاپیکتون بیشتر ازین بمونم. 

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
عزیزم من یه دختر عموی روانشناس دارم   بعداً راجع بهت ازش میپرسم   شاید واقعاً مشکل داری ...

منم ی پسرعمو دارم دامپزشکه حتما کارتشو بهت میدم ویزتت کنه یهو مث کرونا دردسرنشی واسه ی جهان

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
وای چقدر خودتون رو قبول دارید   .. باشه عزیزم فقط شما و امثال شما باسوادن. ما همه بی سواد. مو ...

خیلی خودشوقبول داره،فک کنم مدت زیادیه خونه مونده دچار توهم وخودبینی شده،قول بده دیگ جوابشوندی،منم نمیدم بزار دلش خوش باشع،شب بخیر عزیزم،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
خیلی خودشوقبول داره،فک کنم مدت زیادیه خونه مونده دچار توهم وخودبینی شده،قول بده دیگ جوابشوندی،منم نم ...

باشه عزیزم. قووول