2777
2789
عنوان

بیبی چک و سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 31 پست

عزیزم اول تست بده به بی بی چک اعتماد نکن

ان شاءالله که منفیه 

میدونم سخته میدونم شوکه شدی

ولی اگه تستت مثبت شد یه کم بیشتر بهش فکر کن

بچه‌ی من هفته گذشته سقط شد 

غم عالم رو دلمه

انگار یه کوه گذاشتن رو سینه‌م 

به این فکر کن که باهم بزرگ میشن

پشت همو میگیرن

همبازی میشن

عجله نکن باشه؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول تست بده به بی بی چک اعتماد نکن ان شاءالله که منفیه  میدونم سخته میدونم شوکه شدی ول ...

برای چی سقط شد😔

واقعا خیلی سخته خودمم نمیدونم میخام چیکار کنم میدونم اگه به همسرم بگه به هیچ وجه نمیزاره سقط کنم ولی خیلی سخته کلی عذاب کشیدم تو بارداریم زایمان وحشتناکی داشتم دخترمم کولیک داره از بعد زایمان تاالان یه خواب درست نداشتم نمیدونم اصلا چیکار کنم فردا آزمایش میدم انشالله ک منفیه

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
طبیعی اصلا  روش جلوگیری نیست!!!!! چندتا طفل معصوم باید سقط کنید تا یادبگیرید؟؟؟؟

اخه من سر دخترم با اقدام هم ۴ماه طول کشید فکرشم نمیکردم به این سرعت بگیره🥺وگرنه ته دلمم راضی نیس ولی واقعا سخته با یه بچه دوماهه 

برای چی سقط شد😔 واقعا خیلی سخته خودمم نمیدونم میخام چیکار کنم میدونم اگه به همسرم بگه به هیچ وجه ن ...

گفتن نطفه‌ش ضعیف بوده

چهارهفته بود که قلبش ایستاده بود و من هیچ علامتی نداشتم. آخرش به لک بینی افتادم و بیمارستان بستری شدم.

دو روز طول کشید تا با دارو سقط بشه

دردناک بود و رنج آور

پاره‌ی وجودم بود که ازم جدا شد

بعدم دقت کن بچه‌ای که سالمه و تو رحم هست با دمنوش و پله و طناب زدن به این راحتیا نمیفته. ممکنه بقایا بمونه. باید بری سونو اگه چیزی بمونه خیلی خطرناکه و باید کورتاژ بشی

واقعا میخوای همچین ریسکی رو به جون بخری؟ 

اگرم چیزی باشه، هدیه خداست. خودشم توانشو بهت میده

بعد از زایمان پریود شدی؟ احتمالا بتای خونت هنوز بالاست و برا همونه. برا آزمایشم که رفتی حتما بگو تازه زایمان کردی

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
گفتن نطفه‌ش ضعیف بوده چهارهفته بود که قلبش ایستاده بود و من هیچ علامتی نداشتم. آخرش به لک بینی افتا ...

اخی متاسفم انشالله هرچی زودتر دامنت سبز بشه

تا ۳۰روز خونریزی داشتم بعدش دیگه نه 

اصلانمیدونم چیکار کنم اگ مثبت بشه مامانم کلمو میکنه 😥

اخی متاسفم انشالله هرچی زودتر دامنت سبز بشه تا ۳۰روز خونریزی داشتم بعدش دیگه نه  اصلانمیدونم ...

ممنونم

خب هنوز پریود نشدی شما 

دوره‌ی تخمک گذاری که شروع بشه دو هفته بعد پریود میشی

البته ممکنه با اولین تخمک گذاری باردار شده باشی

میدونی که بعد از زایمان چون رحم پاکه بدن آماده‌ی بارداریه؟ باید سفت و سخت جلوگیری کنی

ممنونم خب هنوز پریود نشدی شما  دوره‌ی تخمک گذاری که شروع بشه دو هفته بعد پریود میشی البته مم ...

نمیدونم فردا میرم ازمایش میدم ببینم چی میشه امیدوارم که منفی باشه اره راستش میدونستم کوتاهی کردم 😓

نمیدونم فردا میرم ازمایش میدم ببینم چی میشه امیدوارم که منفی باشه اره راستش میدونستم کوتاهی کردم 😓

برات صلوات فرستادم که منفی باشه

حتما بگو تازه زایمان کردی یادت نره

اگرم یادت بود برا نتیجه تگم کن❤

برات صلوات فرستادم که منفی باشه حتما بگو تازه زایمان کردی یادت نره اگرم یادت بود برا نتیجه تگم کن❤

ممنون عزیزم باشه حتما❤

اخه من سر دخترم با اقدام هم ۴ماه طول کشید فکرشم نمیکردم به این سرعت بگیره🥺وگرنه ته دلمم راضی نیس ول ...

توروخدا به خداتوکل کن

بگو خدایا اگه توانشو ندارم خودت از بگیرش ولی نذار یه قتل گردنت باشه

من دعا میکنم بی بی چک منفی باشه اما این کارو نکن

به خدا توکل کن

بی بی چک هم ممکنه کاذب باشه

ممنونم خب هنوز پریود نشدی شما  دوره‌ی تخمک گذاری که شروع بشه دو هفته بعد پریود میشی البته مم ...

سلامخانومی 

رفتم آزمایشگاه گفتم‌تازه زایمان کردم ازمایش دادم و مثبت شد 😓😓😓

سلامخانومی  رفتم آزمایشگاه گفتم‌تازه زایمان کردم ازمایش دادم و مثبت شد 😓😓😓

سلام گلی

اشکال نداره عزیزم قسمت بوده دیگه

فعلا صبر کن

پس فردا آزمایشو تکرار کن ببین بتا دوبرابر شده یا نه 

سلام گلی اشکال نداره عزیزم قسمت بوده دیگه فعلا صبر کن پس فردا آزمایشو تکرار کن ببین بتا دوبرابر ش ...

باشه عزیزم ❤