2777
2789
عنوان

خدا برا بعضیا بدجور میسازه...

253 بازدید | 22 پست

ادم ناشکری نیستیم خدا رو هزار مرتبه شکر اما بعضی ادما رو ک ببینی نمیتونی حسرت نخوری قیافه پووول زندگی عااالی خوشبختی و ارامش احترام بسیااااااری که "خانواده شوهر" براش قائلن و قبلش هم تو مجردی تو ناااز و نعمت بسیار زندگی کرده بدون احساس ذره ای کمبود تو زندگیشون هرچی بخوان فراهمه و... حق هم دارن کمی واسمون کلاس بزارن  هی خدا چرا واقعا 😧

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافقم ولی دیگه بی خیال شدم گفتم بهش راضیم ب رضای خودت هر کاری میکنی بکن

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

الان میان میگن ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

آرههه آرههه

همه پولدارا بدبختن و مریضی دارن و صبح تا شب خیانت میکنن😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان میان میگن ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن آرههه آرههه همه پولدارا بدبختن و م ...

نه عزیزه من 

همچین چیزی نیست ،حرف نیست، واقعا اینطوره که نمیشه از روی ظاهر قضاوت کرد

دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓