2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت اینجوری نشدم دلم خیلی میسوزه وقتی میرم تا چند روز حالم خرابه میبینم غصه میخورن نزدیکانش خی ...

خوش بحالت 

من گریه کردنارو میبینم به مدلشون خندم میگیره یا یهویی یه جک خیلی مسخره میاد تو ذهنم یا اهنگ تو ذهنم پخش میشه اصن واسه همین نمیرم ختم اینا 😐🤦‍♀️

خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند

مراسم ختم نبود رفتیم نزدیک حرم ک هیتا میان زنجیر میزنن هیئت یکی از شهرای عربی اومد ک تپل وسنج دارن پسر خواهرم شروع کرد ب رقصیدن😑

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه بابا مراسم ختمی یه بی بی کنار قبر مرحوم نشسته بوده که یهو میافته رو مرده😐💔 

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

تو مراسم ختم پدربزرگم عمه ام اینقدر گریه کرده بود ریملش پخش شده بود رو صورتش کل گونه هاش سیاه بود(خب لعنتی وقتی میخوای ضجه بزنی چرا آرایش میکنی.اونم این همه)

من و دختر عمه ام که این قیافه عمه مو دیدیم به زور خودمون نگه داشتیم که قهقهه نزنیم.نفری یه قرآن گرفتیم جلو صورتمون ریز ریز میخندیدیم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

همسر یکی از همکارا تو بخش دیگه فوت کرده بود در اثر سرطان خیلی جو ناراحت کننده ای بود 

با همکارای بخش خودمون رفتیم دیدنش 

یکی از همکارا از صاحب عزا پرسید مادر چندسالشون بود 

نمیدونستیم بخندیم گریه کنیم 

خیلی بد بود 

اره تو مراسم پدربزرگم زنش (مادربزرگم نبود ) یه کم دیوونس با خودش داد میزد کجایی که لباتو میخوام😐😐خیلی سعی کردم نخندم

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
خوش بحالت  من گریه کردنارو میبینم به مدلشون خندم میگیره یا یهویی یه جک خیلی مسخره میاد تو ذهنم ...

دقیقا

فکر کن مجلس ختم پدربزرگم بود من هرکی رو میدیدم یه خاطره بامزه ازش میومد تو ذهنم😯

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یع بار رفتع بودیم مراسمع ختم ی جوون ی زنع گوشیش زنگ میخورد حالا با چ اهنگی ( اها اها بیا وسطو خلوت کن ماشالااااااا) 

زنم هرچی میگشت گوشیش لامصب پیدا نمیشد 

حالا جمعم تموم قیافه هاشون سرخ شده بود 😐😂

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
دقیقا فکر کن مجلس ختم پدربزرگم بود من هرکی رو میدیدم یه خاطره بامزه ازش میومد تو ذهنم😯

وای منم 😂 بعد یه سریا هستن گریه میکنن صدای گت گت گت میدن من جر میخورم😐😂😂

خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند