2777
2789
عنوان

علت تمایل عجیب به رابطه بعدخیانت دیدن چیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 74 پست
همش خودمودارم سرزنش میکنم.دوست دارم مثل یه اشغال اززندگیم بندازمش دور

تاپیکاتو خوندم الان

خب حق بده وقتی میخواییپ تغییر کنیم اولش یه مقاومتی هست

شما مدت زیادی وابسته اون مرد بودی با اینکه بهت خیانت کرده بود درخواست طلاق دادی اما پاش موندی و مقاومت الانت باعث شده رابطتو بهتر کردی باهاش

خب عزیزم یا درخواست طلاق بده و از اون زندگی با همه چیش دست بکش

یا درخواست طلاقو پس بگیر بمون و بسوز ،  حداقلش اینطوری زجر نمیکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز 

این یه واکنش عادیه که تو روانشناسی هم بررسی شده

تو خیلی از روابط پیش میاد شخصی که خیانت میبینه یه جورایی به طرفش احساس عاطفی بیشتری پیدا میکنه شاید بعلت حسادت یا رقابت ....

عاشق تبادل تجارب هستم ☺☺☺
مانیک چیه عزیزم چرااتفاقا شبابیخوابم روزاهم همینطورپرحرف هم شدم اتفاقا

علاقه به خرج کردن پول یا کارهای پرخطر هم داری؟ شده تا حالا یه وقتایی بیفتی و کاملا افسرده باشی برعکس الانت؟

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
علاقه به خرج کردن پول یا کارهای پرخطر هم داری؟ شده تا حالا یه وقتایی بیفتی و کاملا افسرده باشی برعکس ...

اره اگه الان پول داشتم ازحرص شوهرم همه روبه اتیش میکشیدم خرج میکردم چون خیلی پس اندازمیکردم وتوزندگی مشترک هزینه میکردم.وسایل عقدوعروسی لباسهاچیزایی که باهاش خاطره دارم گذاشتم ببرون همه روببخشم.میخوام سرویس خواب رو بفروشم بره بعدطلاق هم میخوام وسایل روعوض کنم کلا دنبال این چیزام که اروم بشم 😔💔اره یهو حس خواب الودگی شدیددارم درصورتیکه نه خوابم میادنه خستم

اره اگه الان پول داشتم ازحرص شوهرم همه روبه اتیش میکشیدم خرج میکردم چون خیلی پس اندازمیکردم وتوزندگی ...

حتما به روانپزشک مراجعه کن، شاید شروع افسردگی شیدایی باشه، بسیار خطرناکه اگه پشت گوش بندازین

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا