2777
2789
عنوان

علت تمایل عجیب به رابطه بعدخیانت دیدن چیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 74 پست
واقعا حیف این زندگیهاس که داره یکی یکی متلاشی میشه و امثال شما آسیب میبینن

یعنی زیادشده؟دلیلش چیه؟باورکن من حتی نذاشتم ماهواره بخره چون دهن بینه وظاهربین.من چندروزه میل به خودکشی دارم شدیداعصبی ودمدمی مزاج شدم.دیروزیهوخیلی خوش اخلاق شدم شب یهوغمیگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زیادشده؟دلیلش چیه؟باورکن من حتی نذاشتم ماهواره بخره چون دهن بینه وظاهربین.من چندروزه میل به خود ...

ا ره متاسفانه زیاد شده سعی کن با کسی درد دل کنی حالا چه مشاور چه یکی که درکت کنه تا سبک شی و بتونی خودتو بهتر کنی و مشاوره از کسی که واقعا می‌تونه کمکمت کنه

ا ره متاسفانه زیاد شده سعی کن با کسی درد دل کنی حالا چه مشاور چه یکی که درکت کنه تا سبک شی و بتونی خ ...

باورمیکنی هیچکس تاپارسال که قهررفتم خونه بابام فکرشم نمیکرد زندگی مامشکل داشته باشه هشت ساله ازدواج کردیم شوهرمم خیلی نرمال بنظرمیومد بایه بچه یهو دنیاروسرم خراب شده خدابه همه رحم کنه.خداتاالانش که ختی دستش روبرام روکردهواموداشته امیدوارم همچین ادمهایی سرراهم قراربده اروم بشم 

بچت چند سالشه؟دختره

الان متوجه شدم شمااقاهستین.بنظرتون چی میشه یک مرد میره سراغ یه زن بسیار زشت تر از زن خودش؟عذرمیخوام اینومیپرسم من بااینکه خیلی خجالتی بودم اینجامجبورم بپرسم کاندوم ممکنه برای خودار...یی استفاده بشه؟بخدا حس میکنم منواحمق فرض کرده یاچیزی نمیگه یامیپوشونه

الان متوجه شدم شمااقاهستین.بنظرتون چی میشه یک مرد میره سراغ یه زن بسیار زشت تر از زن خودش؟عذرمیخوام ...

به نظرم یکی از مهمترین دلیل خیانت مردها اینه که زنها به احساسات و خواسته های جنسیشون اهمیت نمیدن مثلا بعضی از زنها میگن فلان مدل چندشم میشه یا فلان کارو حق نداری انجام بدی بدم میاد موقع رابطه و اینکه واسه انجام رابطه بیش از حد ناز میکنن واسه شوهر و فک میکنم اگه تو این زمینه کم محلی کنن بیشتر جذب میشه شوهر در کل نسبت به خواسته های جنسی مرد کم اهمیت میدن

الان متوجه شدم شمااقاهستین.بنظرتون چی میشه یک مرد میره سراغ یه زن بسیار زشت تر از زن خودش؟عذرمیخوام ...

اگه قبلش باهم مشکل داشتین احتمال داره ازتون سرد شده رفته سراغ یکی دیگه البته من تاییدش نمیکنم کلا خیانت چه مرد چه زن غیرقابل توجیهه

از کدوم کارش فک کردین شما رو احمق فرض کرده؟

اینکه کاندوم پیداکردم ولی میگه رابطه جنسی نداشتم باکسی.من دوماه ونیم خونه پدرم بودم به خواسته خودش بعداومددنبالم موقع تمیزکردن اتاق خواب دیدم.بعدم اول میگفت این عکسهافتوشاپه خودم درست مردم یه بارم میکفت این پسره شرط بندی کردیم شرطوباخته شکل دختردراوردیم ارایشگاه بردیم عکس انداختیم وقتی من مقاومت کردم ودلیل کافی داشتم نتونست ردکنه

بنظر من میخوای وابستت بشه و طلاق نگیری .تو ضمیر ناخوداگاهت هنوز دوسش داری و میخوای اون بگه طلاق نگیریم

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم