2777
2789
عنوان

علت تمایل عجیب به رابطه بعدخیانت دیدن چیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 74 پست
اگرهم بشه متوجه میشه خیانت حربه خوبی بود که من گرمتربشم به همه چیزهم میرسه دفعه بعدعذاب وجدان هم ندا ...

تو که خود خوب میدونی 

مقاومت کن در برابر خواستت 

اگه میخوای طلاق بگیری ازش دور شو تا نبینیس

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...
شاید به خاطر فشار عصبی باشه. خیانتش در چه حد بوده؟ 

مگه ازفشارعصبی ادم اینطوری هم میشه؟کاندوم دیدم دوتا بعدبرگشتنم تواتاق خواب بعدهم دوتاعکس ازدوتازن مختلف توماشینش یکی که صورتش معلوم بودوزشت روبوسیده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه میگه نه من اصراردارم

حالا در کل برنامت چیه واسه آینده؟به نظرم سعی کن خودتو کنترل کنی چه با مطالعه چه مشاور چه دوس اینو فراموش نکن دنیا به آخر نرسیده به پسرت فک کن به زندگی امیدوار باش خیلی ها هستن با سخت ترین شرایط دارن میجنگن واسه زندگی مثلا همین هوایی که به خاطر کرونا تو بیمارستان بستری هستن دارن واسه زندگی میجنگند یا اونایی که قطع نخاع شدن از زمان جنگ ۴۰ساله طرف آرزو داره راه بره با پاهاش یا بتونه ورزش کنه در کل قدرزندگیتو بدون خودکشی و ناراحتی رو سعی کن فراموش کنی قول میدم اگه تلاش کنی ۶ماهه میتونی به زندگی عادی برگردی و این چالش سختو پشت سر بزاری فقط خودتو نباز و تلاش کن واسه خودتو بچت و به خدا و قرآن متسول شو

مگه ازفشارعصبی ادم اینطوری هم میشه؟کاندوم دیدم دوتا بعدبرگشتنم تواتاق خواب بعدهم دوتاعکس ازدوتازن مخ ...

بله فشار عصبی به شکل های مختلف می تونه خودشو نشون بده. گاهی وقتا حتی یه آدم رو فلج میکنه و از پا می اندازه خدا همه مردای خائن رو لعنت کنه

اره روزی دوبار درصورتیکه نرمال بودم هفته ای یکباربود

واقعا هوس میکنی ؟ یا میخوای خودتو آزار بدی با این کار؟ سوالم جدیه .در مورد اون ک گفتی تو خونه پیدا کردی من کسیو میشناسم ک واقعا برای خود ار ضا یی استفاده میکرد که نپاشه ببخشید که به وضوح گفتم .تو فامیلمون بود که زنش فهمید

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
بله فشار عصبی به شکل های مختلف می تونه خودشو نشون بده. گاهی وقتا حتی یه آدم رو فلج میکنه و از پا می ...

من وقتی این چندروز بهم حالت عصبی دست میدادتنگی نفس میگرفتم خودمومیزدم تمام دست وپام واین اخرا صورتم هم سرمیشد 😔خیانت اوج نامردیه طلاق خیلی شرف داره

واقعا هوس میکنی ؟ یا میخوای خودتو آزار بدی با این کار؟ سوالم جدیه .در مورد اون ک گفتی تو خونه پیدا ک ...

اره واقعاهوس میکنم متاسفانه😔هیچ حس حسادت ورقابتی هم ندارم.اره ولی من خونه نبودم دوماه ونیم خداکنه راست گفته باشه...ولی دروغگو هست حتی توهمین مورداخر