2777
2789
عنوان

جبران قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 40 پست

دختر من داره چهار سالش میشه هنوز  حرف نمیزنه  بعنی  میتونه خیلی کلماتو بگه ها  ولی هنوز  جمله بندی نداره  تلفطخیلی از حروفم بلد نیست  .با این حال  تا تلفن زدنگ میزد سریع  برمیداشت شرو میکرد  ب حرف های نامفهوم زدن  یا  تو جمعی جایی خیلی  حرف میزد  ب زبان خودش یسال پیش اینا  بود  اطرافیان شروع کردن ب پچ پچ که  این چی میگه  چرا حرف نمیزنه  بروی من اوردن هیچ  ب رو دخترم  که  چی میگی  درست بگو نمیفهمم  . منم  واقعا  میموندم چی بگم  میگفتم اره هنو  نمیتونه  کامل حرف بزنه  و...

دخترم  شروع کرد ب  گوشه گیری تلفن حرف نزد  تو جمع ساکت و گوشه گیر شد  دیدم داریم بخاطر حرف اینو اون  نابود میشیم    همه رو بوسیدم گذاشتم کنار  ب دخترم اعتماد بنفس دادم . توجمع  بچه ها  که بود قبل اینکه  کسی بگه چی گفتی  نفهمیدم  سریع  براشون ترجمه کردم   با بزرگترا  جوری رفتار کردم که ب خودشون اجازه ندن  حرف اضافه بزنن دخترم  درست  شد  الانم  پر جنب بو جوش ترین بچه  تو جمع بچه هاس   حالا هرکی میخواد هرفکری دوس داره بکنه 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
دختر من داره چهار سالش میشه هنوز  حرف نمیزنه  بعنی  میتونه خیلی کلماتو بگه ها  و ...

بله شما کار درستی کردی ،میدونی من خودمو مقصر میدونم الان میبینم دوستم دخترش از نرم خیلی بالاتره والی یه ساله داره زینک پلاسم میده خب من اصلا تو فکر این جور چیزا نبودم میگم مادر بدی بودم فردا دخترام بخاطر مندقدشون کوتا بمونه.واسه عین حرص میخورم فقط میخام ببینم میتونم جبران کنم براشون یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حد توان دخترم باهاش کارمیکنم  ولی بهش فشار نمیارم  حرف دیگرانم برام مهم نیس دیگع اتفاقا  دخترم  خیلی هم باهاوش و مهربونه  یجوررفتار کردم  همه  خصوصیاخوبشو بیان کنن  تا  ی مشکل کوچیک که داره حل میشه  و فقط از نطر اونا مشکله  .

توام  بهشون برس  ولی  رو اعتماد بنفشون هم کار کن  خیلی  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من در حد توان دخترم باهاش کارمیکنم  ولی بهش فشار نمیارم  حرف دیگرانم برام مهم نیس دیگع اتف ...

تلاش میکنم،میتونم بپرسم قد دختر شما چنده و شمام مولتی و اینا میدین به دخترتون؟

بله شما کار درستی کردی ،میدونی من خودمو مقصر میدونم الان میبینم دوستم دخترش از نرم خیلی بالاتره والی ...

من ب دخترم  هیچی ندادم  حتی آهن چه برسه  ب  چیزای دیگه 

حالا شما که زیر نطر پزشک دارین  دارو میدین  ولی  ن اونارو تو خوردنش ادیت کنید  ن خودتون رو بخاطر  ندادن و دیر دادن سرزنش  چون  واقعا  ن  واجبه که حتما همه ۱۷۰بشن ن  خوردن اینچیزا واجب بوده که  شما  برا ندادنش  خودتون رو ادیت کنید   

تلاش میکنم،میتونم بپرسم قد دختر شما چنده و شمام مولتی و اینا میدین به دخترتون؟

یسالی میشه قدشو نگرفتم خخخخخخ بیدارشد میگرم  بهتون میگم .

نه من هیچی ندادم بهش حتی آهن 

خیلی حرفاتون بهم آرامش داد امیدوارم بتونم این آرامش نگه دارم

ان شالله که  همیشه اروم و استوار باشید  .

راسی  قد دخترمو گرفتم  ۱۰۰/۱۰۱اینا بود 

قبل هر کار خودتون رو  محکم و قوی کنید بعد  هم دارید تلاش خودتون رو میکنید  ان شالله که خیرو عافیت باشه  براتون  همیشه  تنتون سالم دلتون  خوش باشه  

شرمنده عزیزم هرکار میکنم  درخواست  بالا نمیاد  که قبول کنم  فقط  نوشته  درخواست دوستی  ولی باز نمیشه 

خودمم درخواست دادم میگه  این کاربر قبلا  درخواست داده ب شما  نمیدونم  مشکل از سایته  یا  من