2777
2789
عنوان

جبران قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 40 پست
طبق  نمودار رشد فک کنم قدشون  نرمال باشه  چرا ادیتشون میکنی  

بزرگه نرماله تقریبا و لی کوچیکه کوتاه  خیلی نارحتم نمیخام بزرگ شن اعتماد بنفس نداشته باشند واسه فدشون

من ب دخترم از دوماهگی شیره بادوم میدادم

هر سری می بردم چکاب می گفت قدش خیبی بلنده . یسری خانونه گفت بجز شیر خودت دیگ چی دادی بهش . گفتم از دوماهگی شیربادوم دادم . گفت همونه بچه استخون ترکونده . می گفت اگ برا معدش مشکلی پیش نیاد عیب نداره دادی . الانم دخترم 3 ونیم سالشه هر کی می بینه فک می کنه 4 ونیم و 5 سالشه ماشاالله

الانم دیر نشده بهشون بادوم زیاد بده بخورن . سرشار از کلسیمه . روزی 5 تا دونه هم کافیه

😎😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این دکترا اثرم داشت قدتون بلند شد؟من الان از بس حرص میخورم قلبم درد می‌کنه آخه دختر کوچیکمم هیج ج ...

شما الان میگی دخترم کوتاه مونده و .... 

با این حرفا انرژی منفی میدی و دخترت واقعا کوتاه میمونه 🙂

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اول اینکه اصلا بچه هاتو با بقیه  مقایسه نکن  چون  درست نیس  هرکی با زن و ارث خود ...

ممنون ازکامنتت آخه یه نفر بهم گفت دختر کوچیکتر بزرگ بشه قدش میشه صد و چهل نهایت دیگه اعصابم بهم ریخت

من ب دخترم از دوماهگی شیره بادوم میدادم هر سری می بردم چکاب می گفت قدش خیبی بلنده . یسری خانونه گفت ...

مرسی از تجربت کاشکی منم مثل شما مادر خوبی بودم از نوزادی بفکرشون بودم،دوماهه شروع کردم روزی چهارده تا میدم به هر کدوم 

بزرگه نرماله تقریبا و لی کوچیکه کوتاه  خیلی نارحتم نمیخام بزرگ شن اعتماد بنفس نداشته باشند واسه ...

دختر کوچیکتون  ۱۴ماهشه و زده قد میانگین دوسال ۸۶پس کاملا نرماله  .

ی چیزی رو ببخشید که رک میگم  ولی  با این وصع که پیش میرید  دختراتون اعتمادبنفس  نخواهند داشت  البته ن بخاطر  قدشون  بخاطر اینکه همیشه تو ذهنشون خواهد ماند  وقتی مادرم  از قدم راضی نیس و ایراد میگیره  دیگران راجبم چه فکری میکنن  .اگه  مث خودتون همش  اهل مقایسه بار بیان اعتماد بنفسشون پایین میگه  ن اگه  کوتاه  باشن 

یکم  واقع بین باشید یکم  قوی باشید  اینجوری هم خودتون هم بچه هاتونو نابود میکنید 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
مرسی از تجربت کاشکی منم مثل شما مادر خوبی بودم از نوزادی بفکرشون بودم،دوماهه شروع کردم روزی چهارده ت ...

خوبه دیگ . یه برنامه هم هست واسه بلند شدن قد از گوگل پلی بگیر حرکاتش عالییه . واسه بچه ها . خودت حرکات رو انجام بده بچه ها دوست دارن پا ب پات انجام میدن . من واسه لاغری حرکات رو انجام میدم دخترم از من بیشتر میره 😂😂😉😉

😎😎😎😎
ممنون ازکامنتت آخه یه نفر بهم گفت دختر کوچیکتر بزرگ بشه قدش میشه صد و چهل نهایت دیگه اعصابم بهم ریخت

مردم زیاد حرف میزنن من که  مامانم میگه  همیشه ۷/۸تا کم داشتم نصبت ب نمودار ۱۵۸شدم دختر تو که نرماله   تو خودتی که حساسی 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

هرکیم گفت  بچه ات کوچولک میمونه  بگو  دختر باید بغلی باشه  والا  (قد بلندا نریزید سرم  منطورم  ب اون  بی ادبیه که  ب خودش اجازه میده  راجب دیگرانپیشگویی کنه و ی مادرو نگران

هرکیم گفت  بچه ات کوچولک میمونه  بگو  دختر باید بغلی باشه  والا  (قد بلندا ...

من خودم ظریف و قد کوتاه من بخدا اینقدر خواستگار داشتم الآنم شوهرم قد بلند و خوش هیکل ،من واسه خودم مهم نبود ولی اینقدر میگن میترسم دخترم فردا اعتماد بنفس بیاد پایین

من خودم ظریف و قد کوتاه من بخدا اینقدر خواستگار داشتم الآنم شوهرم قد بلند و خوش هیکل ،من واسه خودم م ...

تو مث  شیر پشت دخترات باش  قربون قدو بالاشون برو اعتماد ب سقف پیدا میکنن  من سر حرف زدن دخترم  تجربه کردم  دیگه  تا یکم ضعف  نشون دادم  هم داشتن  دخترمو داغون میکردن هم  خودمو  تا ب خودم اومدم و پشتش دراومدم  دخترم ی  سینه ای سپر کرد که بیا ببین  

اول اینکه قدشون  نرمه اصلا نگران نباش  دوم اینکه  بهشون  یاد بده  اتچه که مهمه  قد و هیکل نیس  بالاتر ازاوناانسانیت  که مهمه  انسان های  دیندارو خوبی که باشن  دیگه هیچ کمبودی نخواند حس کرد  .

فقط خودتو قوی کن

تو مث  شیر پشت دخترات باش  قربون قدو بالاشون برو اعتماد ب سقف پیدا میکنن  من سر حرف ز ...

بله حتمن اینکارو هم میکنم قبول دارم حرفاتو،چقدر آرامش میده حرفات،

سویق سنجد هم عالیه

بله اینم میدم جدیدا بهش ،من دارم رو تغذیه و ورزش و ساعت خابشون کار میکنم،فقط میخام بدونم دیر نشده ؟قدشون تغییر می‌کنه با نه