2777
2789
عنوان

جبران قد

1119 بازدید | 40 پست

بچه ها من دوتا دختر دوساله و یک ماه و چهار ساله و هشت ماه دارم که قد کوچیکه ۸۲و بزرگه ۱۰۵بنظرم دوتاشون کوتاه هستن ،الان به ماه شروع کردم مولتی و زینک میدم به تغذیشونم میرسم ، ترامپولین هم خریدم هرروز میپرن ،بارفیکسم میرن،طب سنتیم بردم قرار امروز ببرم حجامت کنمشون،حالا سوال من اینه بنظرتون میشه قد سونو جبران کنم و بلند شن ؟شما تجربه ای دارین؟و اینکه چرا قد بچها اینقدر بلنده جدیدا الان دختر بزرگه ی من تو رنج نرماله و تو دور برسانم حتی اونایی ک مامان باباشون کوتاه هم هستن  بچه‌هایی قد بلند دارن

اتفاقا الان قدا خيلي كوتاه شده 

البته بچه ها كه تو سن خاصي يهو قد ميكشن ولي در كل جوونامون خيلي قد كوتاه شدن 

شايد به خاطر تغذيه باشه🤔

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد بیشتر ارثیه

ولی قبل بلوغ خوردن لبنیات و کلسیم و مولتی ویتامین اثر مثبت داره، اثر مثبت نه اینکه یهو ۱۰ سانت بلند بشه

قد دختر میانگین قد پدرو مادر منهای یه عددیه اکثرا اینطور میشه

اتفاقا الان قدا خيلي كوتاه شده  البته بچه ها كه تو سن خاصي يهو قد ميكشن ولي در كل جوونامون خيل ...

آخه دور برای من همه بچهاشون خیلی بلندنن،منظورم هم سن و سالهای دخترامو میگم،و اینکه من رفتم طب سنتی بهم میگه دخترت کوتاه نیست و نرماله ولی خوب واقعا هشتاد و دو واسه دوسال کمه خیلی حرص میخورم و نارحتم کاش یکی بود از تجریش می‌گفت 

طبق  نمودار رشد فک کنم قدشون  نرمال باشه  چرا ادیتشون میکنی  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من نمی‌دونم ،تجربه ای ندارم من الان واسه دخترای خودم موندم چیکار کنم بلند شن خواهر 

ای بابا منم خواستم برم‌دکتر زد گرونا امدش😐ادم میگ کوتولوه بمونم بهتره تا کرونا بگیرم مام فکنم باید ببرینش دکتر غدد اونا مثلا برنامه غذاییو اینام میدن به حجامت فک نکنم زیاد ربط داشته باشه هوم؟

آخه دور برای من همه بچهاشون خیلی بلندنن،منظورم هم سن و سالهای دخترامو میگم،و اینکه من رفتم طب سنتی ب ...

نه بابا حرص نخور اول اينكه بزن تو نت قد نرمال و ميگه بهت 

ثانيا اينكه بچه ها يهو قد ميكشن و اگر بلوغ زود رس نداشته باشن و ژن بلندي داشته باشن احتمالا قد بلند ميشه 

من و همسرم بلنديم خدا كنه دخترم قد بلند بشه 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
عزیزم خیلی خیلی سطحیه در حد دوقطره گفته باید باشه

هر جور راحتی 

راست میگی فایده های دیگه هم داره 

ولی سخت نگیر هر چیزی طبیعیش خوبه 

حالا شما داروی خاصی نمیدی ولی اگه هم دکتر گفت باید بخورن بهشون نده خدایی نکرده به بدنشون آسیب بزنه 

من بچه بودم مامانم دائم دکتر بود واسه قدم آخرش هم گفت باید فلان آمپول و بزنم 

آخه کی به بچه آمپول میزنه آمپولی که مشخص نیست چیه 

دیگه بیخیال شد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هر جور راحتی  راست میگی فایده های دیگه هم داره  ولی سخت نگیر هر چیزی طبیعیش خوبه  ...

خب این دکترا اثرم داشت قدتون بلند شد؟من الان از بس حرص میخورم قلبم درد می‌کنه آخه دختر کوچیکمم هیج جوره قطرهاشو نخورد همش میگم سر همینه کوتاه و اینکه متاسفانه ب خودم رفته ک کوتاهم ژنشم نداریم

خب این دکترا اثرم داشت قدتون بلند شد؟من الان از بس حرص میخورم قلبم درد می‌کنه آخه دختر کوچیکمم هیج ج ...

نه عزیزم اثر نداشت 

آزمایش دادم گفتن سالمی دیگه بیخیال شدم 

البته من چون وزنم کمه همون بهتر بلند تر نشدم 😑 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
آخه دور برای من همه بچهاشون خیلی بلندنن،منظورم هم سن و سالهای دخترامو میگم،و اینکه من رفتم طب سنتی ب ...

اول اینکه اصلا بچه هاتو با بقیه  مقایسه نکن  چون  درست نیس  هرکی با زن و ارث خودش  دنیا میاد پس  مقایسه اشتباه  دوم اینکه من تو نت زدم  قد بچه هات نرماله  خودتم برو ببین تا خیالت  راحت بشه  .

سوم اینکه  دختر منو دکترش گفت  نرماله  بعد واسه واکسن که میبردم همش میگفت  چند سانت کوتاه  فلان بده بخوره  فلان ورزش فلان کار هیم چند ماه  چند ماه چکاپ  اخر سر  دوباره  گفت بیار بردم  قد کرد گف زیاد نه ولی چند سانت کم داره  بهش  گفتم  منو نگاه کنید  بنطرتون ب کی  باید بره   دیگه  چیزی نگفت  

والا مگه  همه  باید  هم قد و بلند باشن  تنشون سلامت باشه  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔