2777
2789

نگید که دوست داشتم شوهرم بیشتر بهم برسه و... هاااااا

خودتون چکار دوست داشتین بکنین و نکردین؟ مثلا یکی میگه عکس بارداری... یکی میگه فلان وسیله رو نخریدم... 

من الان خودم شکم سوممو باردارم و 5ماهمه.دوتا قبلی پسر بودن و هیچکاری براشون نکردم. جز خرید لباس و وسایل ضروری. ولی یادمه خیلی احساس حسرت داشتم و نمیدونم برا چی بود زیاد😁

الان این تی نی که آخریه میخوام آرزوهام برآورده شن چون میخوام به دکترم بگم لوله ها رو ببنده

چکارا بکنم که آرزو به دل نمونم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان به من بگید چطور میشه زودتر بارداربشم ناراحتم بعد دوماه اقدام هنوز ...باید نگران باشم یا زوده بر ...

حداقل باید شش ماه بگذره تا به فکر دکتر بیفتی.... خیلی زوده برا ناراحتی

31 دیگه سه تا بچه دارم میخوام چکار؟ 

نبند به نظرم هم عوارض داره هم ممکنه پشیمون بشی چرا شوهرت وازکتومی نمیکنه ؟خواهر من ۳۰ سالگی انجام دادم هنوزم پریودهاش تا دوهفته طول میکشه و البته جریاناتی پیش اومد که بعد پشیمون شد ازینکار 

عکس بارداری دوس داشتم تو آتلیه ولی نگرفتم

ولی تا دلت بخواد از شکمم عکس گرفتم با ژست مختلف  

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

دلم به شدت انگور میخواست

آرزوش به دلم موند

🙄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜