2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبیری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آموزگاری بسیاااااار صبر و حوصله میخواد البته دبیری هم چالش های خودشو داره من هم شرایط دبیری زیست داشتم هم آموزگاری ولی آموزگاری رو انتخاب کردم شاید در آینده برم دبیری

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دبیری باکلاس تره وسخت تره ولی ابتدایی حوصله سر بر و آسونتر

اتفاقا آموزگاری بسیار سخته 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دبیری ترجیحا چون حقوق بیشتره با دانش آموزان بیشتری ارتباط داری مدارس بیشتری تجربت بیشتر میشه

عزیزم حقوق دبیری بیشتر نیست حتی گاهی اوقات با کمی اختلاف کم تر 

هرکدوم ی مزایا و معایبی دارهمثلا دبیرای ریاضی و اینای ما همش سرپا و درحال حرف زدن بودن ولی مثلا دبیر ...

اون وقت حقوقشون برابره؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹