2777
2789

چجوری از سرش بندازم؟

یک سال و ۳ ماهشه

حاملم شکمم بزرگتر بشه لگد بزنه چی

عادت داره رو پا با آهنگ چیکار کنم؟ 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

از یسالگی میذاشتم کنار خودم.دستشو مینداخت گردنم و میخوابید.دیگه عادت کرده بود

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

پسرمن توگهواره میخوابیدالانم گاهی وقتاتوی تاب

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق منم مهنا جونی 

دختر عمومم اونجور میخابه 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

دخترم بود. یه روز بهش گفتم پام درد میکنه گذاشتمش سر جاش اما کنارش دراز میکشیدم و نازش میکردم. کم کم اون هم دیگه انجام ندادم ولی براش قصه میگفتم الان هم رادیو میزارم قصه گوش میده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

منم بچه بودم فقط تو بغل بابام میخابیدم

مامانم میگه یه روز بابات کارش زیاد بود 

تا شب موند اداره 

تو نمیخابیدی 

وسط کار مرخصی گرف بغلت کرد خوابیدی 

الانم بدعکس شده 

۲۱ سالمه ولی بغل مامانم میخابم 😂

پسر من الان خودش انقدر رو زمین اینور اونور میشه تا خوابش بگیره یه سالشه پسرم

اوو پسر من اینقدر لجبازه جیغ و گریه خودزنی 

بالشتو میاره سرشو تکون میده

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤