2777
2789
عنوان

به نظرتون ازم خوشش میاد ؟

1745 بازدید | 82 پست

خاااانوما بیاین یه ماجرا تعریف میکنم نظرتونو بگین

من سال اول دانشگاه یعنی سال ۹۵ یه استاد حل تمرین داشتیم که به من خیلی توجه نشون میداد 

از اونجایی که نمره دستش بود خیلی دخترا سعی کردن مخشو بزنن ولی پا نمیداد

حالا گفتم خیلی توجه خیییییلی هم نه ها

یعنی خودم اون موقع به نظرم عادی بود فکر نمیکردم و الانم خیلی فکر نمیکنم حسِ خاصی پشتش باشه

حالا براتون  جریان رو تعریف میکنم بگید به نظرتون حسی داره یا نه

لطفا تا کامل تعریف نکردم نظر سنجی رو نزنید قشنگا

تعداد رای : 20
نظرسنجی
احتمال زیاد اره یه حسایی بهت داره
11
55%
احتمال زیاد نه حسی نداره
2
10%
اره ممکنه داشته باشه
4
20%
دیدن نتایج
3
15%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون خیلی سخت گیر بود و هر جلسه کلی سوال حل میکرد 

و اولین جلسه کلاس گفته بود که اگه سوالایی که هفته قبل براتون میفرستم پرینت گرفته و حل کرده نداشتین سر کلاس نیاین 

جلسه دوم رفتیم سر کلاس و من نداشتم و چند نفر دیگه چیزی نگفت به کسی بیرونمون هم نکرد از کلاس 

ولی اومد سوالا رو به من داد گفت از روی این نگاه کنید که حل میکنم متوجه بشین

به اونا ولی سوالا رو نداد

ادامه داره

بعد من کلا از اونام که کلاسا رو میپیچونم و تو خوابگاه میخوابم و فیلم میبینم و ... خلاصه کلاس کم میرم همه ی کلاسا رو 

بعد از چندین جلسه یه جلسه باز رفتم کلاس این اقا 

اومد سر کلاس پرسید همه سوالات رو حل کرده اوردن؟ اینم بگم جالبیش اینجا بود که هیچ وقت چک نمیکرد بچه ها رو فقط میپرسید اگه میگفتن اره کاری بهشون نداشت ولی اگه اتفاقی میفهمید بکی دروغ گفته اره از کلاس بیرونش میکرد 

کسی هم راست اولش میگفت نه استاد ازش عذر خواهی میکرد میگفت این جلسه نمیتونین سر کلاس من حضور داشته باشین

کلیت میخوام بگم از این استاد بد اخلاقا نبود ولی جدی بود اما احترام همه رو داشت 

خب برگردیم به موضوع اون جلسه من رفتم کلاسشو طبق روال اومد پرسید همه با جواب اومدن 

من گفتم نه 

گفت اشکال نداره باز اومد برگه سوالای خودشو داد به من گفت از روی این نگاه کنید من حل میکنم متوجه بشین 

بعد یه دختره پوزخند زدم یه کم بلند 

استادم گفت چیه چیز خنده داریه خانوم فلانی 

دختره چیزی نگفت 

من برگشتم دختره رو نگاه کردم اون روشو برگردوند 

خلاصه استاد مجبور بود هی از سکو بره بالا پای تخته حل کنه هی بیاد برگشو از من بگیره سوال بعدی رو ببینه دوباره بره حل کنه

وسطای کلاس همون دختر زد رو شونه من گفت برگه سوال رو پس بده سوالا تو گروه تلگرام هست از اونجا نگاه کن خب 

من گفتم بیخیال 

بعد نمیدونم ناراحت شد یا چی 

گفت استاد اگه اینجوریه از جلسه بعد ما هم حل نمیکنیم سوالا رو هم پرینت شده نمیاریم برگا خودتونو میگیریم   

استاد هم چیزی نگفت

منم تعحب کردم از دختره 

این از این ماجرا که تموم شد و من دیگه تا اخر ترم سر کلاس اون استاو نرفتم 

ادامه داره

فقط از بچه ها میشندیدم که اون استاد سراغمو گرفته 

و میپرسیده که فلانی چرا کلاسا رو نمیاد 

ولی من میذاشتم به پای استاد و دانشجویی که خب خیلی رواله استاد بپرسه چرا کسی نمیاد

اما از گوشه کنار هم دوستامو همکلاسی هام با خنده میگفتن استاد فلانی خیلی تو رو تحویل میگیره ها و ...

منم اون موقع ۱۸ ساله تازه رفته بودم یه شهر دیگه برای درس خوندن  اصلا تو این فازا نبودم 

تا اینکه ...

ایشون خیلی سخت گیر بود و هر جلسه کلی سوال حل میکرد  و اولین جلسه کلاس گفته بود که اگه سوالایی ...

اینکه چیزی نیس منم یه استادی داشتم زهرمار بود ولی همیشه برا من لبخند میزد با من میخندید به بقیه فوش میداد ولی دلیلش این بود من واقعا دختر ساده پوش و مثبتی بودم بقیه همه قرتی و کرم دار خیلیا بهم میگفتن افرین به پدر مادرت😁استادمونم زنو بچه داشت 

کلیت میخوام بگم از این استاد بد اخلاقا نبود ولی جدی بود اما احترام همه رو داشت  خب برگردیم ...

بگووووو

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

تا اینکه استاده نمیدونم به چه دلایلی رفت از دانشگاهمون 

بعد قبل کرونا که دانشگاه ها باز بود اما ۴ سال از دانشگاهم گذشته بود و من سال اخری بودم 

باز دیدمش تو راهرو 

یعنی یکی سلام کرد برگشتم دیدم اونه  جواب دادم

چند لحظه نگاهم کرد منم فکر کردم کاری داره میخواد حرفی بزنه ولی ۱۰ ۱۱  ثانیه نگام کرد  بعدم گفت رفت 

بعد امشب ....

تا اینکه استاده نمیدونم به چه دلایلی رفت از دانشگاهمون  بعد قبل کرونا که دانشگاه ها باز بود ...

مردم از کنجکاوی😂

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بعد امشب تو گروه دانشگاه داشتیم درمورد کنکور ارشد حرف میزدیم 

من اصلا نمیدونستم اونم تو گروهه

یه سوال درمورد اینکه چه کتابی بخرم پرسیدم اومد جواب داد و گفت من استاد فلانی ام از فلان دانشکده 

دقت کنید گروه مال دانشگاه بود و تعداد زیادی اونجا بودن 

واسه همین خودشو معرفی گرد و گفت کدوم دانشکده اس 

بعد پرسید شما دانشجو من بودن قبلا؟