2777
2789
عنوان

به نظرتون ازم خوشش میاد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 82 پست
بعد امشب تو گروه دانشگاه داشتیم درمورد کنکور ارشد حرف میزدیم  من اصلا نمیدونستم اونم تو گروهه ...

منم وقتی خودشو معرفی گرد شناختمش گفتم بله 

اومد پی وی گفت فامیلتون رو میشه بگید منم گفت 

اونم گفت اره یادم اومد سال ۹۵ دانشجو من بودین و پرسید الان چیکار میکنین و اینا 

منم صحبتشو گوتاه کردم 

کلا زیاد همینجوری بی هدف با کسی چت نمیکنم 

منم وقتی خودشو معرفی گرد شناختمش گفتم بله  اومد پی وی گفت فامیلتون رو میشه بگید منم گفت  ...

چن سالشه 

خودت چن سالته 

بگو ببینم کیس خوبی هست 😂 اگه هست مبارکه 

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی خودشو معرفی گرد شناختمش گفتم بله  اومد پی وی گفت فامیلتون رو میشه بگید منم گفت  ...

خُب

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بعد اخر شب یکی از همکلاسیام زنگ زد حال و احوال گفت استاد فلانی پیام داده پرسیده خانوم x از کدوم شهره و متاهله یا مجرد و ....

خلاصه منم امشب برای اولین بار بهش فکر کردم 

و در کمال تعجب دیدم منم ازش بدم نمیاد

از محکم بودنش از قد بلند بودنش و بیشتر از همه از اینکه منو بعد چندین سال هنوز یادشه خوشم میاد 

حالا نظرتونو بگین تا من پیامای تک تکتونو بخونم و جواب بدم 

من ۲۲ ایشون فک کنم ۲۶   ۲۷

95 که میشه چار سال پیش

27 منهای 4 میشه 23

23 سالگیش ایشون استاد دانشگاه بودن خواهرم؟ 

چه سعادتی😐

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم... 
95 که میشه چار سال پیش 27 منهای 4 میشه 23 23 سالگیش ایشون استاد دانشگاه بودن خواهرم؟  چه سعا ...

عجب فکری داریاا به کجاها رفته😂

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
95 که میشه چار سال پیش 27 منهای 4 میشه 23 23 سالگیش ایشون استاد دانشگاه بودن خواهرم؟  چه سعا ...

عزیزم استادای حل تمرین رو اکثرا از بین دانشجوهای ترمای بالاتر انتخاب میکنه استاد اصلی. معمولا سنی ندارن

شرمنده من جای استارتر جواب دادم😁

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
آری او درگیر شما شده است😂😂😂

یعنی بهش فکر کنم ؟

من تا امشب اصلا بهش جور خلصی فکر نمیکردم 

حتی ترم اول که بچه ها خیلی میگفتن که فلانی هواتو داره و میزدن به شوخی و اینا من حتی مسخرش هم میکردم ولی الان ...

حس کردم میتونه تا حد زیادی شبیه کسی باشه که میخواستم