2777
2789
عنوان

من ب عنوان ی مادر عذاب وجدان دارم کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 49 پست
باهاش حرف بزن و برای مشکل های مختلف بهش راهکار بده که چیکار کنه.. من به پسرم میگم همیشه فکر کن فقط خ ...

اونجوری خوبه زرنگه کاری ام ک اجازه نداره انجام نمیده یا زنگ میزنه میگه ولی من اروم نیستم 

فک میکردم فقط منم ک اینکارو کردم گریه ام میکرد ؟

نه. عادت کرد

شوهر خواهرم‌به رحمت خدا رفته خواهرم تو شهر غریب تنها بود.

مجبور بود 

براش کارتون میگرفت می ذاشت چند ساعته سرگرم بود 

یادش داده بود 

چکار کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین کارو میکنم همه چیز میزارم براش همشم زنگ میزنم بهش دقیقا پسر منم مستقله ولی بعضی وقتا گریه م ...

الهي خدا كمكت كنه عزيزم 

من خودمم پسر دارم ميدونم چقد سخته هر روز وقتي ميخواي بري بيرون قبلش ٣ بار روش آية الكرسي حتما بخون 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
خوب با خودت ببر سر کار حالا کارت چی هست؟درامدش خوبه؟

ساعت 4تا 8 بود ک بخاطر کرونا شد 3تا 6،بی دلیل گریه نمیکنه ولی دیشب گوشیش لمسش کار نمیکرد من هی زنگ میزدم خودم نفسم برید از ترس ولی گفتم حتما خوابه اصن هواسم نبود بعضی وقتا ک گوشیش خاموش میشه روشن ک میکنه لمسش کار نمیکنه منم یادم نبود ک این مشکلو داره بعد تواین یک ماه این اتفاق نیفتاده بود اومدم دیدم بچم تو حیاط پتو کشیده روش تو حیاط دراز کشیده از دیشب دلم داره میترکه 

نه. عادت کرد شوهر خواهرم‌به رحمت خدا رفته خواهرم تو شهر غریب تنها بود. مجبور بود  براش کارتو ...

منم همه اینکارو کردم بی دلیل گریه نمیکنه ولی اون اتفاقی ک گفتم دیشب افتاده رودلم سنگینی میکنه 😔

منم همه اینکارو کردم بی دلیل گریه نمیکنه ولی اون اتفاقی ک گفتم دیشب افتاده رودلم سنگینی میکنه 😔

اشکالی نداره اینجوری مرد میشه.. شما داری برای راحتی بچه ت زحمت می کشی🥰

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
ن هستن عزیزم ولی میخوام روپای خودم وایسم و ب این مبلغ نیاز دارم 

خدا براتون حفظش كنه 

ان شاء الله انقد بركت تو رزق و روزي تون بيفته كه نيازي به كار كردن نداشته باشي عزيزم 

سعي كن براش اينكارو مثل بازي انجام بدي و بهش بگي خيلي قهرماني و چقد پسر خوبي بودي 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
خدا براتون حفظش كنه  ان شاء الله انقد بركت تو رزق و روزي تون بيفته كه نيازي به كار كردن نداشته ...

میگم همه روبراش ولی این اتفاق ک افتاد بد حالمو خراب کرده تا قبل این اتفاق خوب بودم اروم شده بودم ک این اتفاق افتاد 😔وگرنه عادت کرده ب خونه موندن