گیسوgisu مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 401 عنوان من ب عنوان ی مادر عذاب وجدان دارم کمکم کنید 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 49 پست سلام دوستان کسی هست ک بچه ی 5ساله روخونه تنهابزاره واس 4ساعت ک میره سرکار ؟؟من مجبورم برم با بچمم همش در تماسم ولی بازم عذاب وجدان دارم همش کارم گریست 1399/08/23 | 21:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوgisu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 401 میگذره.وفتی میایی بهش برس.نذار خستگی کار رو اونم اثر بزاره همه درحال بازی هستیم باهاش همه چی خوب بود تا دیشب این اتفاق دلمو اتیش زده بدجور
هلیاجونیام عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 4733 همه درحال بازی هستیم باهاش همه چی خوب بود تا دیشب این اتفاق دلمو اتیش زده بدجور نگران نباش.خدا خودش هست میگذره از سر تفریح ک نرفتی بزرگ شه میدونه بخاطر خودش بوده.بعضی وقتا برایش پیش باباش
ghazikhanoom عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 5346 همه درحال بازی هستیم باهاش همه چی خوب بود تا دیشب این اتفاق دلمو اتیش زده بدجور حالا غصه نخور همش ٣ ساعت تنهاست ميگى ساعت كاريتون ٣-٦ عصر هس ديگه اره؟يجورى تنظيم كنى اون زمان بخابه خيلي خوب ميشه درو هم ببند نره حياط سرده گناه داره گوشيش هم عوض كن گوشي سالم بده بهش كه استرس نگيرى
گیسوgisu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 401 نگران نباش. خدا خودش هست میگذره از سر تفریح ک نرفتی بزرگ شه میدونه بخاطر خودش بوده.بع ... باباش یک ماه دیگه مغازه میزنه کلا میره پیش باباش صبحا هم ک من هستم
گیسوgisu مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 401 حالا غصه نخور همش ٣ ساعت تنهاست ميگى ساعت كاريتون ٣-٦ عصر هس ديگه اره؟يجورى تنظيم كنى اون زمان ... دیگه بهش یاد دادم گوشیو ،ولی ببینم درست نشه ی گوشی میگیرم براش