2777
2789
عنوان

من ب عنوان ی مادر عذاب وجدان دارم کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 49 پست

مشکلی نداره عزیز دلم منم گاهی از این کارا می کنم .. کلی خوراکی و سرگرمی می ریزم جلوش..

تازه پسرم نسبت به همسناش کاملا مستقله

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیکه ولی همش در تماسیم و من مجبورم برم سرکار البته این اوضاع نهایت واس دوماهه😔😔

من پرستار گرفتم، عالیه. با اینکه کارم تو خونه ست. نصف حقوقم میره البته 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
مشکلی نداره عزیز دلم منم گاهی از این کارا می کنم .. کلی خوراکی و سرگرمی می ریزم جلوش.. تازه پسرم نس ...

منم همین کارو میکنم همه چیز میزارم براش همشم زنگ میزنم بهش دقیقا پسر منم مستقله ولی بعضی وقتا گریه میکنه ب دلایلی همسایه میشنوه مثلا شارژش تموم میشد اوایل گریه میکرد ولی الان ایرانسل میسکال میفته من همش هواسم هست ولی چنددیقه ک دستم بند بود نتونستم زنگ بزنم گریه کرده بود اوالیل الان بهتر شده ولی من عذاب وجدان داره خفم میکنه 

کوچیکه ولی همش در تماسیم و من مجبورم برم سرکار البته این اوضاع نهایت واس دوماهه😔😔

به نظرم خطرناکه بچه کوچیک تنها بمونه..من خودم نمیتونم ولی خب شرایطا باهم فرق دارن. خدا کمکت کنه و به دلت آرامش بده.

منم همین کارو میکنم همه چیز میزارم براش همشم زنگ میزنم بهش دقیقا پسر منم مستقله ولی بعضی وقتا گریه م ...

باهاش حرف بزن و برای مشکل های مختلف بهش راهکار بده که چیکار کنه.. من به پسرم میگم همیشه فکر کن فقط خودت میتونی مشکل تو حل کنی

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
پسره

عزيزم خدا حفظش كنه برات 

من دوستم چون پسرش خيلي خيلي آروم بود 

وقتي سه سالش بود ولش ميكرد كارتون براش ميذاشت و همه خوراكياش در آشپز خونه رو قفل ميكرد و ميرفت سركار و ب گوشي خونه باهاش در تماس بود ولي ميگفت اصلا مشكلي پيش نيومده ولي الان جامعه فرق ميكنه من ميگم اگه ميتوني به يه نفر مطمئن بگو مواظبش باشه 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻