2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ جون.تایپیک مورد علاقه ام بخدا من خودم سفینه فضایی دیدم تو کرج .منطقه جهانشهر

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
از کجا فهمیدی سفینه فضاییه

تو ترافیک بودیم کنار یک ابر بود یک چیز نقره ای تقریبا .همینطوری نگاهش میکردم یک آن تو چشم بهم زدن محو شد .باورم نمیشد اما بعدا تو نت دیدم دقیقا همونطوری بود فهمیدم درست دیدم.چون باورم نمیشد

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

ببین من اینو تقریبا با اطمینان میگم اکثرا مشاهدات از آدم فضایی ها توی امریکا بوده و اینکه جاهاییکه خیلی پیگیر ادم فضایی و این داستان ها هستن مثل پنتاگون توی‌زمینه ی جاسوسی خیلی فعالن و از هر راه کلکی برای پیش برد کاراشون استفاده میکنن 

تو ترافیک بودیم کنار یک ابر بود یک چیز نقره ای تقریبا .همینطوری نگاهش میکردم یک آن تو چشم بهم زدن مح ...

ایستگاه فضایی بین المللی بوده احتمال ۹۰ درصد عزیزم 

یا اینکه ماهواره هایی که خودمون توی جو گذاشتیم مثل ماهواره ی امید که  اپ بلد باهاش کار میکنه و غیره 

دروغ میگی؟؟؟؟

بخدا الان روزه ام چرا دروغ بگم توyoutube خیلی زیاده نگاه کن.