2777
2789
ایستگاه فضایی بین المللی بوده احتمال ۹۰ درصد عزیزم  یا اینکه ماهواره هایی که خودمون توی جو گذا ...

ایسکگاه فضایی چی خواهر من .خیلی نزدیک بود .تو یک ارتفاعی کنار  یک تیکه ابر .تو شبکه ۳ اخبار ساعت ۱۰ گفت که ناسا وجود یوفوها ..هموک سفینه فضایی رو قبول کرده و میگن وجود داره .

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بود شکلش اینا؟

یک چیز دایره مانند بود که تقریبا یک برآمدگی بالاش وجود داشت فقط اصلا روشنایی نداشت .فقط تعجب زیادم از سرلت محو شدمش بود .بچه ها لطف کنید تو نت سرچ کنید یوفوها...خودتون ببینید این دیگه جز حقیقت جهان ماست.یوفو...وسیله پرنده ناشناس

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
به نظر من نمیتونه وجود داشته باشه چونکه تمام جانداران طوری ساخته شدن که به اکسیژن نیاز دارن و بیرون ...

عزیزم من شگفتی جهان ما چنان محسور  کننده اس که باور کردنی نیست من میان میلیاردها کهکشان تو شاخه سنبله هستیم و این فقط بخش بسیار ناچیزی از جهان ماست .مطمئنم در جهان هزاران نوع موجود دیگه وجود داره و این باور دارم .امیدوارم روزی به شما هم ثابت بشه

ایستگاه فضایی بین المللی بوده احتمال ۹۰ درصد عزیزم  یا اینکه ماهواره هایی که خودمون توی جو گذا ...

راستی ایستگاه فضایی قربونت برم خارج جو من کنار یک ابر دیدم نزدیک بود بفد چطوری محو شد .اول یکجا ساکن بود بعد یکهو نیست شد .سرعت خیلی عجیبی داشت

راستی ایستگاه فضایی قربونت برم خارج جو من کنار یک ابر دیدم نزدیک بود بفد چطوری محو شد .اول یکجا ساکن ...

نه عزیزم گاهی جوری رد میشه که با چشم غیر مسلح هم دیده میشه ویژگی هایی که شما میگی خیلی بهش شباهت داره ولی بازم 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

نه عزیزم گاهی جوری رد میشه که با چشم غیر مسلح هم دیده میشه ویژگی هایی که شما میگی خیلی بهش شباهت دار ...

منم باور نکردم گفتم خطای دید و فلان ولی چند وقت بعد تو نت همون منطقه یک چند نفر فیلم و عکسش گذاشتن و فهمیدم درست دیدم واقعی بوده