2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین(کرونا)

125 بازدید | 21 پست

ممکنه تست خون منفی کاذب بده؟داداشم سربازه اونجا یه سری گرفتن اینم یه روز علائم داشته سینه ش میسوخته کمی و بیحاللی و اینا

فرداش میفرستنش تست منفی میشه ولی دیگه سرفه و اینا نداره ولی اصلا طعم و مزه هیچی نمیفهمه

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه کرونا باشه؟آخه این یه سرما بخوره بدجور میوفته

بعدش بعد اینکه منفی شد ما قشنگ باهم سر سفره بودیم و روبوسی هم کردیم جون سربازه دیر به دیر میبینیمش و خودمونم قرنطینه ایم

تست خون اصلا کرونا رو نشون نمیده 

فقط در صورتی که 2 هفته از وجود کرونا تو بدنتون گذشته باشه 

و عدد خیلی بالایی داشته باشه یعنی از نوع بدخیمش باشه نشون میده

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

تسته خون کاملا الکیه همکار داداشم تست خونش منفی بود تست pcrمثبت

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
تست خون اصلا کرونا رو نشون نمیده  فقط در صورتی که 2 هفته از وجود کرونا تو بدنتون گذشته باشه&nb ...

آی وای پس همینه.یعنی ممکنه تا آخر خوب شدن همینجوری بی علامت بمونه؟

آی وای پس همینه.یعنی ممکنه تا آخر خوب شدن همینجوری بی علامت بمونه؟

چند روزه علائم داره ؟

کرونا روز 5 ام تا 9 ام پیکش هست تازه

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....