سرما13 مدیر عضویت: 1395/10/23 تعداد پست: 1844 عنوان لطفا یه لحظه بیاین(کرونا) | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست ممکنه تست خون منفی کاذب بده؟داداشم سربازه اونجا یه سری گرفتن اینم یه روز علائم داشته سینه ش میسوخته کمی و بیحاللی و اینافرداش میفرستنش تست منفی میشه ولی دیگه سرفه و اینا نداره ولی اصلا طعم و مزه هیچی نمیفهمه من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد 1399/08/23 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل62 عضویت: 1391/11/15 تعداد پست: 2331 من 5روز تب ولرز داشتم ..رفتم دکتر گفت کورنانیست.انفلوانزاس.گفت ریه ت سالمه خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود
سرما13 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/23 تعداد پست: 1844 چند روزه علائم داره ؟ کرونا روز 5 ام تا 9 ام پیکش هست تازه وای ۳روز من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2599 وای ۳روز اگه ریه هاش درگیر نشده نگران نباشید دیگه اتفاقی نمیفته نهایت بدن درد میگیرهفقط باید مایعات بخوره جوری که 24 ساعته تو دستشویی باشه واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
سرما13 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/23 تعداد پست: 1844 اگه ریه هاش درگیر نشده نگران نباشید دیگه اتفاقی نمیفته نهایت بدن درد میگیره فقط باید مایعات بخوره ج ... ممنون عزیزم.شما تجربه دارین؟ من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2599 ممنون عزیزم.شما تجربه دارین؟ اره عزیزم من خودم کرونا داشتمببین خیلی باید مایعات بخوره که چیزی تو گلو و سینه نمونه بزنه به ریه هاشحداقل نیم ساعت یه بار باید ادرار کنه واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
سرما13 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/23 تعداد پست: 1844 اره عزیزم من خودم کرونا داشتم ببین خیلی باید مایعات بخوره که چیزی تو گلو و سینه نمونه بزنه به ریه ه ... فدات شم لطف کردیاین میگه روز اولی که بیحال بودم احساس سوزش داشتم تو سینم ولی از فرداش نه دیگه از دیروز میگه چشایی ندارم.ولی اصلا علایم دیگه ای نداره من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
سلطان_کاربری عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2599 فدات شم لطف کردی این میگه روز اولی که بیحال بودم احساس سوزش داشتم تو سینم ولی از فرداش نه دیگه از د ... چشایی بویایی نداره یعنی همون کرونااگه احساس سوزش تو سینش داشته حتما سی تی اسکن بده شربت دیفن هیدرامین بخره اول یه قاشق تو گلوش قرقره بکنه (بد مزه ست ولی چاره نیست) چند ثانیه قرقره بکنه بعد تف کنه قاشق دومی رو فقط قورت بده واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....