2777
2789
عنوان

می خوام عکس خونمو بزارم

475 بازدید | 23 پست

دوستای گلم دخترم سه ماه پیش به دنیا اومد ما کانادا هستیم و من هیچ کمکی نداشتم از همون لحظه  اول زایمانم خودم همه کارامو کردم 

توی پیجم خاطرات زایمانم هست

و عکس دخترمم گذاشتم برید ببینید و منو فالو کنید لطفا

الانم دارم خاطرات مهاجرتمو مینویسم و روزای سخت اول کارش رو هم میگم🥰🥰

Happylife_azi

الان یه ماه درگیر اسباب کشیم هیچ کمکی هم‌ندارم فقط خودمو همسرم که نوبتی بچه رو میگیریم پسرمم طفلی کمک میکنه گاهی 

امروز بلاخره چیدم همه چی رو و عکس گرفتم فردا میزارمش تو پیج

ممنون میشم منو فالو کنید و همراهم بشید 🥰

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت خراب نیس فکر کنم الان برای من عکسش رو بزار دیگه 😐😌❤😂😂

و مبارکه ❤❤❤❤😌💫

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

منم اینستا ندارم

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      وزن اولیه: ۶۵.۸۰۰                                          وزن هدف: ۶۲                     وزن امروز: ۱۴۰۴/۶/۳   ۶۴.۳۰۰                                                  دارم به هدفم نزدیک میشم

منتظریم بزاری 😐😂😂😂❤💫

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

چه قدیمی هستین😂😮

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سایت خراب نیس فکر کنم الان برای من عکسش رو بزار دیگه 😐😌❤😂😂 و مبارکه ❤❤❤❤😌💫

چشم فردا میزارم تو این پیج عکسش رو حتما♥️♥️ الان چون تو گوشیم نیست عکس اینجا هم‌ساعت دو شبه

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
چشم فردا میزارم تو این پیج عکسش رو حتما♥️♥️ الان چون تو گوشیم نیست عکس اینجا هم‌ساعت دو شبه

شت فدای سرت 😐😂 

برو استراحت کن عزیزم هر وقت تونستی بزار منم لایک کن 😐😂❤

با اجازه بهت درخواست دوستی میدم اونم نمیدونم چرا امیدوارم قبول کنی 😐😂❤