2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روز موعدت؟ بارداریت مشکل نداشت؟ 

آره روز موعدم . نه همه چیشم خوب بود یه عده میگفتن دوقلو بالا میشه تیتر بتا اما من دخترمو روز ۸ پریود باردار شدم میگن بتا به روز لقاح بستگی داره 

آره روز موعدم . نه همه چیشم خوب بود یه عده میگفتن دوقلو بالا میشه تیتر بتا اما من دخترمو روز ۸ پریود ...

مال من زده بالای 1500

خب

نمیدونم دقیق چنده

ولی دارم سکته مبکنم اخه تو نت زدم نوشته بود ممکنه مولار باشه و خطرناک و اینا از طرفی هم ممکنه سالم باشه

ولی از دیروز کارم گریه ست

دکتر بهم 3شنبه نوبت داد

تا اوموقع من سکته میکنم

اللبته منم خیلیییی زود علایم بارداریم شروع شد

ینی ب نظرت مشکلی نداره؟ 

مال من زده بالای 1500 خب نمیدونم دقیق چنده ولی دارم سکته مبکنم اخه تو نت زدم نوشته بود ممکنه مولت ...

چرا عزیزم نگرانی مال منکه صحیح و سالمه الان شش سالشه . شاید لقاح توام زود بوده و یا شایدم تو دوقلو داری صبوری کن اگه جای نگرانی بود دکترت زود بهت وقت میداد 

چرا عزیزم نگرانی مال منکه صحیح و سالمه الان شش سالشه . شاید لقاح توام زود بوده و یا شایدم تو دوقلو د ...

نمیدونم والا

توروخدا برام دعا کن که بارداریم اوکی باشه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم

من امروز روز موعدمه و پری نشدم بیبی چک زدم منفی بود بنظرتون فردا برم ببین بتا چنده

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
سلام عزیزم انشالله که به راحتی و سلامتی زایمان کنی میشه بپرسم جنینتون دختره یا پسر؟ منم بتام روز موع ...

سلام عزیزم

ممنونم

ان شاء الله شمام این مرحله رو بسلامتی بگذرونی 

پسره عزیزم