2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باید کلی التماس کنم انقد بدش میاد از جوج درست کردن

شوهر من باید سرحوصله خودش انجام بده من دو هفته پیش گفتم امروز رفته مرغ گرفته برای جوجه🙄

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسرم امشب بهم گفت فردا پیتزا درست کن قربون اون خنده های خوشکلت برم عشقم...😐😐😐😁

عزییییزم ..من اگه بچم هوس چیزی کنه غش میرم براش ...بادل و جون براش میپزم

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی 
گوشت گوسفندی رو میپزن.بعد با پیاز داغ میزاریم لای برنج

به به عجب چیزی میشه یعنی گوشت رو آبپز کنم بعد پیاز داغم جدا درست کنم لابلای برنج بزارم درسته؟

این نیز بگذرد...                                   
یه سوال...شما شبا هم‌ناهار فرداتون رو اماده میکنید؟

من اگه شوهرم شبکار باشه شب درست میکنم چون فرداش میاد میخوابه نمیشه سروصدا میشه از خواب میپره

این نیز بگذرد...                                   
به به عجب چیزی میشه یعنی گوشت رو آبپز کنم بعد پیاز داغم جدا درست کنم لابلای برنج بزارم درسته؟

آره آبپز کن و بعد بزار آبش جمع بشه یعنی غلیظ بشه.بعد یه پیاز داغ بگیر با گوشت بزار لای برنج آبکش شده.آخر کار هم که دمش کردین چند تا قاشق آبگوشت بریز روی برنجتون.

قیمه بار گزاشتم برنجم دم زدم .پخت خاموش کردم  گفتم فردا تا بیدار شیم ظهره  پسرم چند روزه ...

افرین منم اکثر این کار میکنم اخه بچم صبا خابش سبکه نمیتونم کاری کنم اگه بیدار شد هم باید بغلم باشه

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی