2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 93 پست
عزیزممممممممم  ادم بابد خودش خوب باشه البته محجبه بودن دلیل بر خوبی نمیشه  تهران برای ...

زنده باشی خانومی

خدا خونوادتو برات حفظ کنه الهی

خدا مهربونه 

درست میشه

منم همینو‌میگم‌

من میمونم اینجا خونه خودم 

بره یک ماه سبک سنگین کنه اگه خوب بود اسباب میبریم 

خیلی بد میشه جمع کنی بری نشه دست از پا درازتر برگردی

زنده باشی خانومی خدا خونوادتو برات حفظ کنه الهی خدا مهربونه  درست میشه منم همینو‌میگم‌ من ...

بله یکماه خوبه 

اگه خوب نبود سریع برگرده 

نزار تنها بمونه 

مرد تنها شهرستانم بمونه خوب نیست چ برسه تهران ک تا حالا زندگی نکرده 

بیمه باشه کارش حتما 

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین استاتر من همسرم محل کارش تهرانه یکسال اومدیم کرج ازشهرستان البته نزدیک هشتگرد باورکن سال ۹۶که ...

ای خوهر ۱۰۰ تومن هم دیگه مرد..ما اینجا یه ۸۰متری رهن کردیم ۲۱۰ تومن ..تاعید فکرکنم همینجا رو میگه ۳۰۰ حداقل اونم چی ۵۰ واحدی 😒

سوگلی خدا منم💜
وای چند ماه پیش میشد با ۲۱۰تومن خونه بخری

۲ ۳ سال پیش میشد..الان تو حاشیه ههی تهران خونه شده متری ۱۱ تومن ..کهریزک رو میشناسی؟؟اونجا نوسازهاش ۱۱ تومنه ولی کسی نیست بخره خداروشکر از پس که الکی گرون کردن املاکی ها ...

اسی جان اگر خیلی تصرتر کرد برای مهاجرت به تهران جلوش واینستا بطار بیاد طعم تلخ گرونی رو بچشه خودش بشیمون میشه..

خداشاهده من و هنسرم از خدامون بود تو یه روستا تو شهرستان زندگی میکردیم و مزرعه دار بودیم دور از همه ی این چیزایی که تو تهران تا الان دیدیم و بزرگ شدیم باهاشون از جمله ازدیاد جمعیت و هوای ناپاک 

سوگلی خدا منم💜

گلم اگه براتون خوبه از نظر درامد بیایین همه جا خوب و بد داره 

دوما شوهری ک بخاطر  چندتا بزک دوزک کرده زنشو ول کن امروز بهتر از فرداست باید دودستی تقدیمش کرد چون لیاقتش همون هرزه هاست وسلااام

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
وای چند ماه پیش میشد با ۲۱۰تومن خونه بخری

عزیزم من جنوب تهرانم البته قسمت بازار نشینش 

خونه ۵۰ متری من ۷۰۰ تومنه گلم ، تازه نوسازم نیست

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

عزیزم فقط تهران اینجوری نیست هرشهری بگی زن همه جوره داره بستگی ب شوهره خودت داره ک چ جوری رفتارکنه 

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
تهران‌ منبع‌ فساده‌ اگه بری شوهرتو‌ ازدست‌ میدی‌ مطمعن‌ باش

گرفتی ما را چه ربطی داره خجالت بکش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

زنا و دختراشو بی خیال شوهرت ادم باشه مشکلی نیست چون پس بقیه مردت چیکار میکنن همه که اینکاره نیستن خواهر چیزای دیگشو بچسب اینجا تو تهران زندگی واقعا سخته گرونی و...

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤

همونجا بمونین تهران برای چی تونه پر از آلودگی و شلوغی و ترافیک و گرونی

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺