2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 93 پست

عزیزم

اگر بتونید در تهران جای مناسبی پیدا کنید و کار خوب از قبل

مثلا سرایداری باغ ویلا هم خونتون خوبه و هم حقوقتون

چند سال بگذره خودتونو جمع میکنید.

فقط بی گدار به آب نزنید اول تحقیق و از مکان سکونتتون و کارتون مطمین باشید.

شهرستان نسبت به تهران حقوقش خیلیی کمتره.

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

این آزادی بیش از حد رو گفتی خنده م گرفت😁 عزیزم جهنم نیست که یه شهره. من ۱۲ سال تنها و مستقل تو این شهر زندگی کردم و کوچکترین مشکلی برام پیش نیومد.‌ادم سالم همه جا سالم میمونه و آدم خراب تو کوچکترین روستا هم بره خرابه. اما به قضیه مالی خوب فکر کن. تهران باید بیشتر از بقیه شهرها دربیارین که یه زندگی نرمال داشته باشین. تازه فقط نرمال. نه خوب!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تهران با این همه جمعیت و ولنگ و واریش رتبه چهارم و تو فساد اخلاقی داره

رتبه اول تا سوم مال جاهای دیگه اس ( شهرای خیلی مذهبی)خودتون حدس بزنید کجا

بیشتر باید نگران اجاره خونه و هزینه خیلی بالا باشی تو تهران همه دارن میدوند شب و روز نداره همه اش باید کار کنی

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
برای منم جالب شد.میشه لطفا بگید هزینه ها تو تهران چقدره؟مثلا شهر ما گوجه کیلو ۱۵ .پیاز کیلو ۵ .خیار ...

والا الان تهران و شهرستان نداره همه جا گرونی شهر ما هم ک مرکز استانه خیلی گرونه خیلی 

حتی انقد گرونه ک ما سالی دوبار پا میشیم میریم تهران خرید لباس چون تهران به نسبت ارزون تر تنوع داره 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
عزیزم اگر بتونید در تهران جای مناسبی پیدا کنید و کار خوب از قبل مثلا سرایداری باغ ویلا هم خونتون خ ...

🤣🤣🤣

خاک بر سرم 

اخر عمری برم سرایداری 

ای خدا لعنتت کنه مرد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرسی عزیزم 

راستش به این امید دارم که از کار شهرستان انتقالی بگیرم چون شعبه تهران ی مدت زمان مجردی دست خودم بود

برای منم جالب شد.میشه لطفا بگید هزینه ها تو تهران چقدره؟مثلا شهر ما گوجه کیلو ۱۵ .پیاز کیلو ۵ .خیار ...

تهران خونه از متری ۳۰ شروع میشه تااااااااا خداتومن

رهن هم معمولا ۲۰۰ الی خداااااااا تومن

هزینه رفت و آمد خیلییییییی زیاده مثلا مسیر ده دقیقه ای تو تهران با اسنپ ۲۰ تومن به بالا

میوه تره بار مناسبه قیمتش ولی مغازه وحشتناک بالا

اجاره مغازه ها خیلی بالاست برای همین خدمات و جنس هم گرونه مگه اینکه تو این ترافیک و آلودگی بری بازاربزرگ که خودش عذابم رفتنش

کالاهای فروشگاهی و مواد غذایی همه جا یکی هست

عزیزم من جنوب تهرانم البته قسمت بازار نشینش  خونه ۵۰ متری من ۷۰۰ تومنه گلم ، تازه نوسازم نیست

کدوم محله هستی عزیزم؟

الان مسکن مهرهای پردیس لامصب شده ۹۰۰

واقعا شهدا میشه با ۷۰۰ خونه خرید؟ چقد خوب من کل پردیس و گشتم به اون دوری اصلا نیست که نیست

بله ۵۰ متری بیست سال ساخت

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

عزیزم الان کدوم شهرو میشناسی که زن یا مرد فاسد نداشته باشه والا الان تو روستاها هم این چیزا زیاده ولی اگه به امید پول بیشتر میرید به اینم فکر کنید اونجا درسته درآمدها بالاست ولی مخارج هم سرسام آوره همینی که دارینم خدانکرده از دست ندین؟

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
تهران خونه از متری ۳۰ شروع میشه تااااااااا خداتومن رهن هم معمولا ۲۰۰ الی خداااااااا تومن هزینه رفت ...

والا شهر ما هم همینه.با اسنپ یه خیابون بالاتر رفتم چون با بچه سختم بود ۷ ت شد.اینجام حاشیه های شهر متری ۱۰ ت ،مناطق بهتر ۳۰ ت به بالا.شبکه ایران کالا که زیر نویس میکنه قیمت هر کدوم از مناطق تهران و من از متری ۱۲ دیدم تا ۲۰ ۲۲.همچین چیزی نبود که مثلا منطقه ۱۴ بزنه متری ۳۰

والا الان تهران و شهرستان نداره همه جا گرونی شهر ما هم ک مرکز استانه خیلی گرونه خیلی  حتی انقد ...

ما هم کلان شهریم واقعا دیگه اصلا نمیدونیم از کجا میاریم خرج میکنیم،یه بطری شیر ۱ لیتری خریدم ۱۴ هزار تومن،تهرانیا بگن اونجا چنده؟

فقط برکت پوله وگرنه عین حقوقی که میگیریم و قسط میدیم.دقیقا منم سالی یه بار دو بار میرم تهران ۳ ۴ تا مانتو اینا میخرم خیال خودمو راحت میکنم.