2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 93 پست
بخدا اصلا راضی نیستم  ولی چند ساله جلوشو گرفتم دیگه نمیتونم  فکرمم چی بگم والا  شا ...

حساس بودن با بی اعتمادی فرق می‌کنه 

و اینکه فکر بسته یعنی به یه شهر بگی فاسد 

تهران چه آزادی داره آخه 

الان هر جای ایران برای یه شکل 

اینجا وگاس نیست 

زن هرزه تو هر جایی پیدا میشه اسمش روشه 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
بستگی به شوهرت داره ،بعدشم کی گفته تهران منبع فساده ؟

یکی دوتا از اشناهاشون تهرانن 

منبع فساد نه 

چون بزرگه اینطوریه شاید 

اشناشون سوپر مارکت داره میگفت خانومه بخاطر ی بسته ماکارانی.....چ حرفا ک نمیزده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس بودن با بی اعتمادی فرق می‌کنه  و اینکه فکر بسته یعنی به یه شهر بگی فاسد  تهران چه آ ...

قربونت برم من کی گفتم فاسد اخه 

منکه اونجا نبودم تا حالا 

اومدم از شما بپرسم 

من فقط دو سه بار ماموریت رفتم تهران

ببین استاتر من همسرم محل کارش تهرانه یکسال اومدیم کرج ازشهرستان البته نزدیک هشتگرد باورکن سال ۹۶که ...

همینو بگو 

ما ک شهرستان برای اجاره خونه موندیم چطور میخایم اونجا سر کنیم 

البته اینم بگم شغلمونو از دست دادیم بیکار شدیم

عزیزم تو تهران همه جوره اومی هستن  از محجبه گرفته تا ......... از مومن تا ...... همه جوره&nb ...

الهی فدات شم 

خانومی ازت میباره 

بعضیا جوری جواب میدن تپش قلب میگیرم

ینی چی برو شوهرتو تعقیب کن چ طرز حرف زدنه اخه 

خب ی شرایطی پیش اومده اومدم نظر بپرسم 

از همین تاپیک متوجه شدم تو ی شهر ادما چقدر فرق دارن با هم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الهی فدات شم  خانومی ازت میباره  بعضیا جوری جواب میدن تپش قلب میگیرم ینی چی برو شوهرتو ...

عزیزممممممممم 

ادم بابد خودش خوب باشه البته محجبه بودن دلیل بر خوبی نمیشه 

تهران برای شمایی ک تازه از شهر کوچیک دارین وارد این شهر میشین  مسلما اولش سخته ، اول از کار همسرت مطمعن بشو بعد بیا 

والا ما اسباب کشی میکنیم از ی محله ب محله دیگه افسردگی میگیریم ، اینکه ی شهره و مسلما سختی داره 

ولی کار همسرتو مطمعن شو بعد بیا، الان همسر من طفلی هر چی کار میکنه ضرر میده ، همش اویزون خانواده خودمم ، اگه اینا حمایتم نمیکردن ، شام و ناهارم نداشتیم 

توکل بخدا

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
ببین استاتر من همسرم محل کارش تهرانه یکسال اومدیم کرج ازشهرستان البته نزدیک هشتگرد باورکن سال ۹۶که ...

این اقا ام اگه دو س ماه پیش ب حرفم گوش میداد الان کارش سرجاش بود