2777
2789

چرا تگ نمی کنید؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اییییییششششش میخواستم همین تاپیکو بزنم خسته شدم

سایت کلا شده تبلیغات جمع کنین بابا برا خودشون کاسبی زدن🙃

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 

اینهمه خودمونو جر دادیم هیچ کدوم از نی نی یارای خوشگل به یه ورشونم نیس

البته نی نی یارا چیکار کنن دستای پشت پرده نمیذارن این پرده تبلیغات بره اونور یه ۲ تاهم پست اون لا لوها ببینیم  

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
بلد نیستم شما تگ کن

@نی_نی_یار_شب  

لطفا جواب بچع هارو بدید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اینهمه خودمونو جر دادیم هیچ کدوم از نی نی یارای خوشگل به یه ورشونم نیس البته نی نی یارا چیکار کنن د ...

چندشم میشه بخدا🙃

پس فک کردی این سایت درامدشو از کجا درمیاره از همین تبلیغات دیگه .. که اونم به دستور شما لغوش کنن !!

اوایل اینجوری نبود

نی نی یارا🙏

ما اصلا به این تبلیغ ها حتی توجه هم نمیکنیم

پس خواهش  میکنم اینارو بردار

الکی چرا اینجا باشن وقتی ما حتی ازشون بدمون میاد

و نمیخوایم انجامشون بدیم

بیچاره اون اسپانسر هم پولاشو نریزه دور🙏🙏⁦❤️⁩⁦❤️

خیلی ممنون از اینکه اینقد خوبید

♀️⁩=⁦⁦♂️⁩