2777
2789
عنوان

بعضی وقتا یه چیز کوچیک آدم میبره تو عممممق خاطره ها.برای شمام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 37 پست
راستش من نه.من خیلی خوب کنار اومدم یعنی شوهرم واقعا برام کم نزاشته.مطمئنم بااون انقدر زندگی خوبی نمی ...

مخصوصا اهنگهای سریال شهرزاد یعنی عاشق نبودی و نباشی عاشق میکنن 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه ناخوداگاه میاد تو ذهن ادم

درسته مگه الزایمر بگیری فراموشت شه ولی خب همونجور ک دوس نداری شوهرت فک کنه توهم نکن چی میشد همه به اونی ک میخواستن میرسیدنو این اتفاقا نمیفتاد سخته خیلی

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
به نظرمن اصلا هیییچکس نباید تا قبل ازدواج دوستیو تجربه کنه خیلی بده

نمیدونی ک روزگار چه کرده و چی نوشته برات فکر نمیکنی اصلا میگم اگه عقل امروزمو میداشتم کارای دیروزو نمیکردم اگه کارای دیروزمو انجام نمیدادم باز عقل امروزمو نداشتم

عطرها و آهنگ ها

بی رحم ترین عناصر زمینند !

بی آنکه بخواهی . . .

می برندت

تا قعر خاطراتی که

برای فراموشیشان

تا پای غرور جنگیدی !

حتی اگر حرفی...

تکه کلامی...

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن