2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

120 بازدید | 15 پست

کیا تو خواب احساس میکنن بدنشون داره میلرزه ؟ازدرون مثل لرزش یا زمین لرزه یا ویبره کوچیک .هرکی هم نیست جواب بده .میخوام بدونم طبیعیه؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بدن وقتی خیلی خستس اینطورمیشه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
تو خواب نه  مثلا یه روز یهو انگار از درون میلرزم خیلی کم اتفاق میوفته نمیدونم چرا انگار شوک به ...

ارهدقیقا.اینا عادیه؟ همه اینجوری میشن؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

عزیزم این بخاطر اینکه خیلی خسته ای و از شدت خستگی بدنت خوابه اما مغزت هنوز بیداره و مغزت میترسه فکر میکنه علایم خدای نکرده مرگه و سعی میکنه با این کارش واکنش نشون بده به حس خطری که داره و بدن رو بیدار کنه

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
عزیزم این بخاطر اینکه خیلی خسته ای و از شدت خستگی بدنت خوابه اما مغزت هنوز بیداره و مغزت میترسه فکر ...

یعنی همه اینجورین؟واینا عادیه؟

بنظرم عادیه بابا  خودم فک میکنم یه چیزی نزدیکه ادمه یا رد میشه بدنت میلرزه مثلا جن 😐😂البته س ...

خخخخخخ

یعنی همه اینجورین؟واینا عادیه؟

اره عزیزم عادیه نگران نباش😊

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
اره عزیزم عادیه نگران نباش😊

حیالم راحت شد.اخه همش احساس میکردم فقط منم از بقیه هم پرسیدم همشون میگن اینجوری نیستیم

حیالم راحت شد.اخه همش احساس میکردم فقط منم از بقیه هم پرسیدم همشون میگن اینجوری نیستیم

عزیزم من در این مورد مقاله زیاد خوندم حتی یه نظریه هست میگه که دانشمندا به این نتیجه رسیدن انسان تکامل یافته میمونه چون اون موقع ها میمون رو درخت میخوابید همیشه امکان داست از رو درخت بیافته پایین این لرزش یهوویی بدن درواقع هشدار مغزه که هنوز از اون دوران جامونده و حس میکنه که نکنه یهو از رو درختی جایی در حین خواب بیافتیم پایین 

البته اینم بگم بخدا قصد توهین نیست این فقط یه نظریه اس که دانشمندا عنوان کرد ن بازم ببخشید 😀😊😟😅😅😅