یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داداشم ابتدای بخدا معلمش بی سوادی بیش نیست میگه سواد زیاد بپرسید کثیفیت کلانم غلط یاد میده
سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
من ک دانشجو ام ترمم مجازی بیچاره شدیم واقعا برای اینکه تقلب نکنیم امتحانای سخت میگیرن یکی از استادامونم کرونا گرفته کلاسش تشکیل نمیشه فعلا ولی امتحان هست
والا دختر من کلاس اولیه خیلی باهوسه و حرف گوش کن زود هم یاد میگیره .با این همه پدرمو درآورده.نق میزنه .نمی خونه .با وعده وعید و ستاره دادن به مشقاش مینویسه 😣
اگه معلما نخورنم خدایی راحت شدنا،معلمای قدیم پاره شدن بیچاره ها جمعه هم با ما کلاس جبرانی داشتن .به طرز حرف زدنه گیر ندین دلی حرف زدم وگرنه خیلیم باادبم