2777
2789
عنوان

چطور دوست پسر را به شوهر تبدیل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 134 پست
با کسی حتی دوست نیستم😌😌😌ولی دلم میخواد ازدواج کنم بلد نیستم اصلا چطور با یه پسر رفتار کنم

وای خواهر نگو من بلد بودم مثلا دوست پسرو به شوهر تبدیل کردم ولی تهش چی همش تنهام والا همش استرس ایندمو دارم هنوز سربازه نگرانی دارم

۲۲😂😂😂

خوبه من ۱۸😁گاهی حس ترشیدگی بهم دست میده😂

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو قصد وشرایط ازدواج رو داره این دوست پسر شما؟

دوست پسر که ندارم هنوز😌😌😌ولی هرکی به ما میرسه میگه قصد ازدواج ندارم در حالی که همشون شرایط مالیشو دارن بیتربیتا بلد نیستم چطور با یه پسر رفتار کنم واقعا

دوستان برام دعا کنید

توقعاتون پایین باشه

یه کاری کنید که حس کنه همراهشین و میخواید کمکش کنید که باهم زندگیتونو بسازید

بذارید جرأت کنه اقدام کنه

خیلی همه چی گرونه

نذارید فکر کنه که زن گرفتن آدمو بیچاره میکنه و کمر آدم میشکنه و نمیتونه از پس زندگی بربیاد

یارش باشید

من و شوهرم تلفنی با هم اشنا شدیم کلن سه دفه همو دیدیم دفه سوم ازم خواستگاری کرد خودش گفت اولین بار صداتو شنیدم قلبم از جاش کنده شد گفتم نیمه گمشدمو پیدا کردم وقتی دیدتم دیوانه وار عاشقم شد 

ولی خاک توسر احمقش کنن کاش خر نمیشدم سنی نداشتم میتونستم بهتر ازونم شوهر کنم ولی خام شدم فقط عاقل باشین تنها به ازدواج فکر نکنین خانواده و شخصیت اجتماعی مرد خیلی مهمه بنظرم اولین ملاک باید باشه 

خودش اگه بخاد دیگه به این چیزا ربط نداره

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

والا من باهاش دوست شدم سه ماه بعدش اومد خاستگاری اون موقع داشتم دیپلم میگرفتم اخراش بود اومدن خاستگاری بابام نمی‌داد هفت بار اومدن خاستگاری تا جور شد ولی خداییش همه شرایطم قبول کرد و درسمم ادامه دادم لیسانسمم گرفتم

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
با کسی حتی دوست نیستم😌😌😌ولی دلم میخواد ازدواج کنم بلد نیستم اصلا چطور با یه پسر رفتار کنم

خب همین ی مشاور به من گفت همه ی رابطه هاب ازدواج ختم نمیشه اماباعث میشه آدم خودشو تورابطه با ی جنس دیگه بشناسه ن اینک ی دفعه بخواد ازدواج کنا بهتره قبلش خودشو رفتارای جنس مخالفشو بشناسه و خودشو واسه زندگی چن سالش اماده کنه ب همین دلیلم هست ک بیشتر ازدواجای سنتی عاقبت خوب ینداره یا حداقل اکثرخانما راضی نیستن

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒