2777
2789
عنوان

چطور دوست پسر را به شوهر تبدیل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 134 پست

عاشق شدیم دیگه نتونستیم از هم بگذریم شباهتای زیاد اخلاقی رفتاری سلایق علایق فرهنگ و هدفهامون همه مثل هم بود دیدیم حیفه وقت بیشتری کنار هم نباشیم😄

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
وای اره منم😂😂😂 فکر کنم‌اگه ازدواج کنم یه معجزه اس

چن سالته😂

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید جدی رفتار کنی یه مدت باهاش بهش بگو یا پا پیش بزار یا  تمام کنیم اگ بخوادت واقعا  بهت میگ یکم صبر کن مثلا یه تاریخ و یه ماه دقیق بهت مسگم ک نثلا پا پیش میزارم  و  ب هر دری میزنه تا بیاد جلو  اگ نخوادت میگ برو خوشبخت شوو من نمیتونم الان و شرایط ندارم 

خلاصه ک فقط با صحبت کردن   درست میشه 

نزارید خدای نکرده ب جای برسه ک بزاره بره یا بگه خانوادم قبول نمیکنند و عذاب بکشید 

خیلی صورت زیبایی دارید؟ چطور آشنا شدید؟

نه عزیزم تو کلاس ازمن خوشگلترم بود چند نفری؛ درکل معمولیم 

تو دانشگاه 

خیلیم  معمولیم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !