2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 42 پست
پسر خوبیه اونم خیلی دلش میخواد رابطه من و مادرش خوب بشه ولی یه بدی بزرگ داره اونم اینه که رو حرف ماد ...

به خاطر خودت ولش کن

وقتی مامانش راضی نیست قرار نیست اگه ظاهر هم رضایت بده قلبی رضایت بده

ازدواج کنی هم اذیتت میکنه و وقتی پسرش رو حرفش حرف نمی زنه برگ برنده داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲

عزیزم بهتر بذار یه مدت بگذره حداقل عجله نکن ... دید خوبی نمیشه ازش داشت.. داغ تصمیم نگیر.. خوبه عقد کنی کارت بشه گریه.. یه چشمت همیشه اشک باشه؟؟ به اینا قک کن.. فقط یه مدت زمان بدین به خودتون.. شد شد نشدم حداقل عقد نیستی و یه شکست نداشتی که به مراتب اون خیلی سنگین ترههه 

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
سه ماه، روز خواستگاری قرار شد ماه صفر تموم شد چند روز بعد عقد کنیم، صیغه موقت بودیم میخواستیم بریم ب ...

سه ماه نامزدی کمه کلا!!!

ولی خب تو این سه ماه هم شناختین هم دیگه رو 

اینکه مادرش راضی نیست دلیل محکمی برای جداییه ( البته به معنی این نیست که شما مشکلی چیزی داری ! )

وقتی میبینی اینقدر بی احترامی میشه بهتون اصلا قید این پسر رو بزن ! هیج تضمیمی وجود نداره که بعد از ازدواج رابطه تو مادرش خوب بشه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
پسر خوبیه اونم خیلی دلش میخواد رابطه من و مادرش خوب بشه ولی یه بدی بزرگ داره اونم اینه که رو حرف ماد ...

پس معلومه که مامانیه 

اگه رفتید زندگیتون همه چی حرف مامانشه ، مامانشم که مشخصه شعورش در چه حده 

زندگیو سخت میکنه برات 

بدبخت نکن خودتو پیرت میکنن مادر و پسر

عزیزم وقتی الان اعلام کرده شما رو قبول نداره وصلت نکنی بهتره چون خیلی اذیت میشی مادرش خیلی مهمه تو زندگی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
پنج سال دوست بودیم

عهه ای بابا😶!!

پس پای عشق و عاشقی در میان است

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

اینو که گفتی دیگه مطمئن شدم باید قیدشو بزنی گلم. دقیقا سر یه موضوعی واسه من هم همینطور شد من و همسرم در مورد موضوعی توافق کردیم بعدش گویا پدر همسرم با همسرم مخالفت میکنن و نه میارن همسرم هم بهم میگن که پدرم راضی نیست منم خیلی شیک و مجلسی گفتم اوکی با پدرت زندگی کن!  و کلا قیدشو زدم کسی که با تصمیم پدر و مادرش بخواد زندگی کنه یعنی انقدر بزرگ نشده که بتونه یه زندگی مستقل تشکیل بده گلم. و این خیلی مسئله مهمیه که نباید نادیده گرفته بشه البته همسرم دوباره مادرشو فرستاد و از دلم دراورد و مطابق توافقمون دوباره پیش رفتیم