2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 42 پست
خانواده ی همسر از خود همسر مهمتره میدونستی؟😐

موافقم. من همیشه میگم‌مهم ترین اپشن همسر من خانواده ش هستن. با خانواده خوب، دل ادم قرص میشه. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه افسار گسستن؟ دیشبم یه تاپیک در مورد همینا بود و کلی دخترا اومدن تعریف کردن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خانواده از شوهرت جدا نیس ها .با همین حرفا زندگیت رو هم به آتیش میکشه

نباید تو روش می ایستادی 

حالا دیگه یا باید تمومش کنی یا دوباره آشتی سوری کنید همیشه ادای احترام در بیارید.

پسر هارو هر کار کنی آخرش مادری ان . مادرها هم بلدن چه جوری مخ پسرشون بزنن

حواست رو خیلی جمع کن

احساس میکنم یه چیزایی رو کامل نگفتی وگرنه اگه بی دلیل باشه این رفتارشون، مشکل روحی روانی دارن و به د ...

بخدا نمی‌دونم چشه، یه بار میگه الان محضر نمیشه رفت کروناست، یه بار میگه بچه هام مریض شدن صبر کنیم خوب بشن، یه بار میگه حداقل شش ماه باید نامزد بمونید ، خانوادگی رفت و آمد نکردیم زیاد، من خانوادتو نمیشناسم،به بارم گفت بندازیم بعد عید عقد و عروسی باهم بگیریم 

بخدا نمی‌دونم چشه، یه بار میگه الان محضر نمیشه رفت کروناست، یه بار میگه بچه هام مریض شدن صبر کنیم خو ...

چند وقته نامزدین!؟

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

نامزدت چطوره اخلاقش؟ دوس دارید همو؟ 

و اینکه فک میکنی بتونه دخالت های دیگران رو کنترل کنه و اجازه نده تو زندگیتون تاثیر بذاره؟ 

اگه فک میکنی نمیتونه، واقعا بدبخت نکن خودتو خونواده ای که عقد نکرده اینطوری میکنن بعدا یه عمر بیچارت میکنن 

خود پسره چطوریه؟ اخلاقیات بد و خوبش؟  نکنه مادر شوهر بعدا برات زندگی نذاره...

پسر خوبیه اونم خیلی دلش میخواد رابطه من و مادرش خوب بشه ولی یه بدی بزرگ داره اونم اینه که رو حرف مادرش حرف نمیزنه الآنم میگه میخوامت ولی مادرم باید راضی باشه 

پسر خوبیه اونم خیلی دلش میخواد رابطه من و مادرش خوب بشه ولی یه بدی بزرگ داره اونم اینه که رو حرف ماد ...

عیب بزرگیه.عقد ک نکردید.بهترین فرصت برای تجدید نظره.اونایی ک با قربون صدقه میان بعدش پدر درمیارن وای ب حال اینکه از اول ساز مخالف بزنند

پسر خوبیه اونم خیلی دلش میخواد رابطه من و مادرش خوب بشه ولی یه بدی بزرگ داره اونم اینه که رو حرف ماد ...

خب رک بگم ولش کن همچین پسرو. من باتجربه 7سال زندگی مشترک دارم اینو میگم باز خوددانی عزیزم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

اووووه 

این بدی با این مادر شوهز ینی خیلیییی بدیی هااا

چشاتو واکن 

شوهر منم چشمش به ننشه.. حرفارو به اون میگه.. که خیلیی دعوا پیش میاد

چند سالته؟

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
چند وقته نامزدین!؟

سه ماه، روز خواستگاری قرار شد ماه صفر تموم شد چند روز بعد عقد کنیم، صیغه موقت بودیم میخواستیم بریم بیرون می‌گفت چرا تنها میرید بیرون باید با خانواده برید ، نمی‌ذاشت پسرش بیاد خونه ما، می‌گفت با خانواده بیاد