2777
2789

سلام 

من بعد از اقدام تا صبح هم بخوابم بازم همه....می‌ریزه 

ببخشید اینو میگم حتی بعد از چند ساعت منی هنوز به شکل اولش هست و رفیق نمیشه 

و اینکه دکتر گفته بود وقتی hcgزدید سه شب پشت سر هم اقدام داشته باش 

از ما جوری شد برنامه که 4شب مجبور شدیم اقدام کنیم خیلی اسپرم بی کیفیت میشه نه؟

ماهی که آمپول میزنید هم باشگاه و پیاده روی میرید؟من نرفتم بشدت بدنم سست شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره به این موضوعی که گفتید ‌.

بارداری بخواد اتفاق بیوفته تو همون ۲۰ دقیقه اول میوفته ‌

کسانی هم که iui میکنن فقط بهشون میگن ۲۰ دقیقه دراز بکشید.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عزیزم استرس نگیر گلم بدترین چیز همینه فکر نکن بهش بگو گرفت گرفت نگرفتم بی خیال ماه بعد باور کن باردارمیشی به همسرت بگو ببخشید بیضه گوسفند بخوره دو بار در ماه و بهش معجون بده توش قرص کمر بریز از عطاری بگیر پپودرش روتخم خربزه هم پودرش رو بریز توش خودت هم گرمیجات بخور 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

حتی بعد از تخمک‌گذاری هم باشگاه نرم؟بنظرم وسواسه اگر بری باشگاه مرتب زودتر باردار میشی

من تجربه بارداری ندارم ولی دیدم کسایی که اقدام بودن نفهمیدن باردارن سقط شده 

دکتر ورزش تجویز کرده ؟

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

ربطی نداره به این موضوعی که گفتید ‌.بارداری بخواد اتفاق بیوفته تو همون ۲۰ دقیقه اول میوفته ‌کسانی هم ...

درسته   دکتر منم گفت  یک  ربع   تا   ۲۰  دقیفه   اگه قرار باشه  اتفاقی    بیفته  این  زمان  کافیه   و ربطی هم به خارج  شدن   مایع نداره