2777
2789

سلام.من الان ۲۰روزه زایمان کردم دوروزه سوزش ادرارگرفتم.

دلیلش چیه؟ خیلی بده از دستشویی رفتن میترسم.

چی خوبه بخورم؟ دارو چی؟

دکترم که تا شنبه نیست برم.  

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ی وقت خدایی نکرده رحمت عفونت نکرده باشه یا عفونت ادراری شنبه صبح برو تا اونموقع لباس زیر نپوش و خودتو با سشوار خشک کن

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

بشین تو محلول سرکه ی سفید و آب ولرم

یا محلول بتادین و آب ولرم

یا اینکه آبلیمو بریز رو نواربهداشتی و بزار

اینا کمک میکنه سوزش کم بشه تا شنبه بری واسه دکتر

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
به خاطر اون سوند واموندس من الان نزدیک چهارماهه زایمان کردم میرم دستشویی گریم میگیره چقد دارو بخورم ...

دکتر رفتی عفونت واینانداشتی؟

خیلی بده یعنی ازسونده ؟دکتراچی میگن خوب؟

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
عزیزم بخاطر سوند هست نگران نباش اگه شدیدشد به مطب دکترت زنگ بزن بپرس الکی نرو دکتر قدم نو رسیدتم مب ...

مرسی عزیزم

دکتر رفتی عفونت واینانداشتی؟ خیلی بده یعنی ازسونده ؟دکتراچی میگن خوب؟

رفتم بخیم رو ببینه گفتم بهش گفتش که عفونت گرفتی ولی من ازمایش ادرار ندادم .دکترم گفت اگه زیاد انتی بیوتیک بخوری چون تازه زایمان کردی شیرت کم میشه .منم دیگه ولش کردم هنوز میسوزم😭

یک عدد عمه فحش خور هستم😒

سلام عزیزم خوبی ببخشید شمام سقط مکرر داشتی؟ پیش چ دکتری نتیجه گرفتین؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
سلام عزیزم خوبی ببخشید شمام سقط مکرر داشتی؟ پیش چ دکتری نتیجه گرفتین؟

سلام.منم دوبارسقط داشتم.

من همدانم پیش دکترفریمانی متخصص ناباروری رفتم.

‌کیلینک دارن