2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ای وی اف و ای یو ای ی جوری دست بردن تو کاره خداس و گناه داره اگه خودش مصلحت بدونه ک بهمون میده

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
بنظر من ای وی اف و ای یو ای ی جوری دست بردن تو کاره خداس و گناه داره اگه خودش مصلحت بدونه ک بهمون می ...

مرسی از نظرت

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بنظر من ای وی اف و ای یو ای ی جوری دست بردن تو کاره خداس و گناه داره اگه خودش مصلحت بدونه ک بهمون می ...

نگو تو رو خدا

خیلیا امیدشون به همین نوع درمانه از جمله خود منه که از این روش نتیجه گرفتم

خدا گفته از تو حرکت از من برکت

اگه خدا نخواد همین ای یو ای وای وی افم نمیگیره

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

بنظر من نیست چون تنها راه بچه دار شدن کسایی مثل من و شوهرمه ک‌مشکل داریم

من رفتم یه مرکز پرونده سازی کردم نوبت زدن برام تمام مراحلو انجام دادیم... ولی نزدیک موعد که شد یهو کرونا اومد و اوج گرفت و همه جا تعطیل شد ماهم بیخیال شدیم ولی طبیعی باردار شدم و همونی شد که میخواستم الحمدالله

انشاءالله واسه شماهم چه باiuiچه طبیعی همونی که دوست داری بشه😚

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
عزیزم شما با چ روشی نتیجه گرفتید ؟و جنسیت موردنظرتون چی بود؟و کجا انجام دادید؟

من ای یو کردم

جنسیت مهم نبود برامون ولی پسر شد شکر خدا

مشهدم

پیش دکتر نزهت موسوی فر تو مرکز ارمغان

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم