2777
2789
عنوان

گرفتن پول توجیبی از شوهر

3366 بازدید | 60 پست

شما چه جوری از شوهرتون پول توجیبی می گیرین من که از پارسال شده یارانه‌ هامو میگیره با این که توعقد بودم وچند ماه ازم سرنمیزد سرمسائل الکی قهرمیکردو هیچی بهم نمیده وقتی بهش بگم یه مبلغی میخوام میگه خودم برات همه چیز میخرم دیگه تو بخوای پول چکارولی فکر می‌کنم هر زنی احتیاج به یک پول توجیبی داره و اینجوری نیست که اصلاً پول بکارش نیاد کم کم دارم ازش متنفرمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ابییییی ب زن جونت پول بده 😁این مدلی میگم خندش میگیره میده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

😂😂قایمکی از کارتش بزن 

فهمید ..الم شنگه درست کن 🤪😁

من از کارت میزنم چون خود😑ولش کنی تا ۱ماه طولش میده ..منم خودم‌میزنم .وقتی میفهمه 

😡😡😡

منم 👿👿👿👿👿

اونم دیگه میدونه آخر این جنگ باید ب غات کردن بیوفته 😂😂😂دیگه ادامه نمیده😆😆

خب معلومه زن میخواد  اعزیطم همش به بهونه های مختلف و سیاست وادارش کن برات طلا بخره  ...

تا جایی که میتونست خرید منم با پولایی که قبلا بابام میداد یه مقدارطلا خریدم نمیشه چیزی ازش قایم کردحساب همه چیزو داره