2777
2789

خانوما دختر  یک ماهو ۲۱روزم فقط از سمت چپ تغذیه میکنه ، سینه سمت راس اصلا انگار پر شیر نمیشه.میخواستم بدونم ممکنه آدم از یه سینه شیردهی انجام بده مشکلی پیش نیاد؟؟ سایز سینه ها دوباره عین هم میشن؟؟

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

بله پیش میاد کم کم شیر اون سینه ای ک نمیخوره تموم میشه و کوچولوتون فقط از یک سینه شیر میخوره از شیر ک بگیرینش بعد از چند وقت سایز سینه هم درست میشه

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایزشو نمیدونم ولی هر دو رو باید بدی عزیزم اونیم که نمیخوره بذار مک بزنه هر دفعه شیرت میاد

حتی به زور اگه بگیره مک نمیزنه ! ساکت اینور اونورو نگاه میکنه . 

بله پیش میاد کم کم شیر اون سینه ای ک نمیخوره تموم میشه و کوچولوتون فقط از یک سینه شیر میخوره از شیر ...

جدی درست میشه؟؟؟ همش نگران نامتقارن بودنشونم

من بچم الان ده ماهشه کلا چپو خورد الان مثل سیب و هندونن 😑

خدا نکشتت😂😂 منم همینه مشکلم . خدا کنه یکی بشن

برا منم.همینطور.بود فقط سمت راستی رو.میگیره دکتر گفت وقتی گشنه است بزارید زیر سینه ای که نمیگیره از گشنگی اونقد مک.میزنه تا شیر بیاد یه هفته اذیت شدم.با گریه و داد و اینها خداروشکر میگیره ولی برا 10 دقیقه بازم.خوبه تلاشتو بکن ...

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉