2777
2789
عنوان

خانمهایی که دوتا بچه دارین یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 49 پست
من خودم قصدداشتم دخترم سه سالش تموم شد اقدام کنم ولی ناخواسته حامله شدم تادنیابیاد دخترم دوسالو نیم ...

این بهترین فاصله هست. آفرین. به لحاظ روان شناسی بهترین فاصله ۲۰ نا ۳۶ ماه هست

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بهترین زمانه الان برا شما.

نه بابا تازه دارم نفس میکشم اونم یه ذره فقط... من هیچ کسو ندارم دو دقیقه هم نگهشون داره فعلا هم به کارم نیاز دارم تو این شرایط اگه سرکار نبودم حتما الان اقدام میکردم ولی چون شاغلم احتمالا به همین یکی راضی بشیم.. در ضمن سنمم داره میره بالا دیگه اگه 35 رو رد کنم نمیارم

دخترم تمام زندگی من
نه بابا تازه دارم نفس میکشم اونم یه ذره فقط... من هیچ کسو ندارم دو دقیقه هم نگهشون داره فعلا هم به ک ...

من مادر خودمم شاغله میمونه یه مادر شوهرم 

البته من خودم ساعت 3میام خونه

من از ۱۸ ماهگی پسرم رفتم اقدام چون میدونستم به این زودی باردارنمیشم تنبلی دارم درست ۳سالگی پسرم باردارشدم با دارو یعنی یک سال ونیم طول کشید ولی پوچ بودسقط شد تیرماه

الان پسرم۳سال و۸ماهشه فروردین ۴سالش تموم‌میشه من‌همچنان بدون نتیجه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
فاصله بچه های من ۱۱ ساله و بازم سخته.. بنظرم فرق نداره کلا بچه دوم سخته😁😂 فکراتو‌ بکن منم شوهرم عا ...

😂😂😂چون خود من از وقتی بچم به دنیا اومده حالا یدونس کل زندگیم زیر و رو شده😂

ممنون عزیزم پس خداروشکر توکل برخدا

چند سالتونه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
نه بابا تازه دارم نفس میکشم اونم یه ذره فقط... من هیچ کسو ندارم دو دقیقه هم نگهشون داره فعلا هم به ک ...

منم دخترم که کوچیک بود میگفتم به هیییییییچ وجه دیگه نمیارم،وقتی شوهرم می‌گفت دومی باهاش دعوا میکردم ولی بعد از ۸سال دلم بدجور بچه خواست و الان که ۸ماهه باردارم خیلی اذیت میشم،چون هم سنم رفته بالا هم ۸سال بین حاملگی ها .خیلی پشیمونم چرا زودتر نیاوردم،حداقل وقتی دخترم ۳سالش بود.