الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا تازه دارم نفس میکشم اونم یه ذره فقط... من هیچ کسو ندارم دو دقیقه هم نگهشون داره فعلا هم به کارم نیاز دارم تو این شرایط اگه سرکار نبودم حتما الان اقدام میکردم ولی چون شاغلم احتمالا به همین یکی راضی بشیم.. در ضمن سنمم داره میره بالا دیگه اگه 35 رو رد کنم نمیارم
من از ۱۸ ماهگی پسرم رفتم اقدام چون میدونستم به این زودی باردارنمیشم تنبلی دارم درست ۳سالگی پسرم باردارشدم با دارو یعنی یک سال ونیم طول کشید ولی پوچ بودسقط شد تیرماه
الان پسرم۳سال و۸ماهشه فروردین ۴سالش تموممیشه منهمچنان بدون نتیجه
نه بابا تازه دارم نفس میکشم اونم یه ذره فقط... من هیچ کسو ندارم دو دقیقه هم نگهشون داره فعلا هم به ک ...
منم دخترم که کوچیک بود میگفتم به هیییییییچ وجه دیگه نمیارم،وقتی شوهرم میگفت دومی باهاش دعوا میکردم ولی بعد از ۸سال دلم بدجور بچه خواست و الان که ۸ماهه باردارم خیلی اذیت میشم،چون هم سنم رفته بالا هم ۸سال بین حاملگی ها .خیلی پشیمونم چرا زودتر نیاوردم،حداقل وقتی دخترم ۳سالش بود.