2777
2789
عنوان

خانمهایی که دوتا بچه دارین یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 49 پست
من میخواستم بچم دو سالش تموم شد اقدام کنم اما خدا خواستو زودتر این اتفاق افتاد

خداتوشکرکن دیگه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من بچه اولم سه سالو سه ماهش بود دومی بدنیا اومد  یکم بچم از اب گل در اومده بود هیچوقت زیر ...

اره منم همینو می‌خوام بدن خودمم یزره درست کنه خودشو😂😂

فدات همچنین شما

عزیزم‌حواب منو ندادین

میگم چندسالتونه جنسیت بچه هاتون‌چیه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
بله خدارو شکر ولی خوب از حرف اطرافیان فقط یه کم اذیت میشم

چرا همیشه اینو یادت باشه قاضی خداست حرف مردم کف پاس به حرف کسی گوش نده تو یک بار زندگی می‌کنی پس برای خودت زندگی کن

خداتوشکرکن دیگه

همین کارو میکنم عزیز

اگه حرف و حدیث دیگران نبود که خیلی بهتر میشد

یه چیز دیگه هم که فکرمو مشغود کرده اینه که باید ۵ ماهگیم بچمو از شیر بگیرم و من دوست داشتم دو سال تموم بهش شیر بدم

بله عزیزم۳۴ سالمه اولی دختره اینم پسره 

خوبه خدا جنساتون رو جورکرده...انشاالله به سلامتی بیاد بغلت

اره منم همینو می‌خوام بدن خودمم یزره درست کنه خودشو😂😂

حرفت کاملا درسته یه استراحتی به بدن خودت بده 

همه اونایی که میگن بیار موقع سختی بچه ها کنارت نیستن که فقط خودتی و خودت 

اگه فردا روز خدایی نکرده بدنت ضعیف هم بشه نمیگن بچه اورد هزارتا عیب دیگه میزارن روت

اصلا خودت هر موقع احساس کردی وقتشه بیار

چرا همیشه اینو یادت باشه قاضی خداست حرف مردم کف پاس به حرف کسی گوش نده تو یک بار زندگی می‌کنی پس برا ...

درست میگی

ممنون عزیزم

زورم میاد از اینکه تا پسرمو میبینن میگن برات داره هوو میاد منم از زبون پسرم میگم نهبرام داره دوست و همبازی میاد