setiyaa مدیر عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 187 عنوان خانمهایی که دوتا بچه دارین یه دقیقه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 49 پست سلام روزتون بخیرمن الان یه بچه چهار ماهه دارم چون خودم شاغلم همه بهم میگن دومی رو هم بیار که باهم بزرگ بشم و راحت بشی ولی بنظر خودم سختره شماها بچه دومتونو کی آوردین بنظرتون فاصله سنی چقدر باشه خوبه لطفا از تجربه و شرایطون بگین💋💋 1399/08/22 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
95baran عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1849 مال من بچه اولم سه سالو سه ماهش بود دومی بدنیا اومد یکم بچم از اب گل در اومده بودهیچوقت زیر سه سال نیار که واقعا سخته باید بچه اولی یکم از پس خودش بر بیاد
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 من میخواستم بچم دو سالش تموم شد اقدام کنم اما خدا خواستو زودتر این اتفاق افتاد خداتوشکرکن دیگه روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
setiyaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 187 هنوز دنیانیومده ولی خب اوایل خیلی استرس داشتم توکل برخدا هم خودت هم نی نی سلامت باشین♥️
حناهستمممم عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5265 هم خودت هم نی نی سلامت باشین♥️ فدات همچنین شما ❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
setiyaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 187 مال من بچه اولم سه سالو سه ماهش بود دومی بدنیا اومد یکم بچم از اب گل در اومده بود هیچوقت زیر ... اره منم همینو میخوام بدن خودمم یزره درست کنه خودشو😂😂
mamani1m2a عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 الان راضی هستی؟ بله خدارو شکرولی خوب از حرف اطرافیان فقط یه کم اذیت میشم
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 فدات همچنین شما عزیزمحواب منو ندادینمیگم چندسالتونه جنسیت بچه هاتونچیه روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
مائده6525221 عضویت: 1391/04/22 تعداد پست: 51034 عزیزم من فاصله بچه هام سه ساله راضی هستم تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست... خدایاشکرت
حناهستمممم عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5265 عزیزمحواب منو ندادین میگم چندسالتونه جنسیت بچه هاتونچیه بله عزیزم۳۴ سالمهاولی دختره اینم پسره ❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
setiyaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 187 بله خدارو شکر ولی خوب از حرف اطرافیان فقط یه کم اذیت میشم چرا همیشه اینو یادت باشه قاضی خداست حرف مردم کف پاس به حرف کسی گوش نده تو یک بار زندگی میکنی پس برای خودت زندگی کن
mamani1m2a عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 خداتوشکرکن دیگه همین کارو میکنم عزیزاگه حرف و حدیث دیگران نبود که خیلی بهتر میشدیه چیز دیگه هم که فکرمو مشغود کرده اینه که باید ۵ ماهگیم بچمو از شیر بگیرم و من دوست داشتم دو سال تموم بهش شیر بدم
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 بله عزیزم۳۴ سالمه اولی دختره اینم پسره خوبه خدا جنساتون رو جورکرده...انشاالله به سلامتی بیاد بغلت روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
95baran عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1849 اره منم همینو میخوام بدن خودمم یزره درست کنه خودشو😂😂 حرفت کاملا درسته یه استراحتی به بدن خودت بده همه اونایی که میگن بیار موقع سختی بچه ها کنارت نیستن که فقط خودتی و خودت اگه فردا روز خدایی نکرده بدنت ضعیف هم بشه نمیگن بچه اورد هزارتا عیب دیگه میزارن روتاصلا خودت هر موقع احساس کردی وقتشه بیار
mamani1m2a عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 چرا همیشه اینو یادت باشه قاضی خداست حرف مردم کف پاس به حرف کسی گوش نده تو یک بار زندگی میکنی پس برا ... درست میگیممنون عزیزمزورم میاد از اینکه تا پسرمو میبینن میگن برات داره هوو میاد منم از زبون پسرم میگم نهبرام داره دوست و همبازی میاد
حناهستمممم عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5265 خوبه خدا جنساتون رو جورکرده...انشاالله به سلامتی بیاد بغلت ممنون گلم خداگل پسرت برات حفظ کنه ❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️