2777
2789
عنوان

نوزاد ۱۰ روزه و کولیک

655 بازدید | 6 پست

سلام دخترم ۱۰ روزشه  ی سوال داشتم  اینکه  کولیک و علایمش یهویی میاد سراغ بچه ها یا   به تدریج ؟

اخه دخترم تا  روز ۸  خیلی اروم بود  و  اصلا دل درد نداشت   بعد  روز ۸ من ی کمپوت گیلاس خوردم  که  ببخشید  دل و روده خودم هم به ریخت   بعد روز ۹ هم دخترم دل درد داشت طرف ظهر  که خوب شد و خوابید  بعد  ظهر  تو غذا ذرت بود  منم حواسم نبود که نفاخ هستش و خوردم  بعد تا الان چندین بار دل دخترم درد گرفته  و دست که میزنیم رو شکمش  سفت هستش    شیر هم  درست نمی خوره   یخورده میخوره بازم میخواد ولی انگار نمیتونه بخوره دلش بدتر میشه راستی دلش رو که گرم‌میکنیم دلش خوب میشه  چیکار کن 

این یعنی کولیک داره ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

همه نوزادها کولیک دارن 

حالا ی نوزاد شدت داره ی نوزاد کمتر ... 

همه تا 5 یا 6 ماه همین اوضاع رو دارن 

الان من خودم ی روانی ام 😐

پسرم اصلا نذاشت دیشب بخوابم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نافش یه قطره روغن سیاهدونه بچکون پیچ خوردناش از بین می‌ره 

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده 

از سمت چپ نافش شروع کن برو بالا برس به سینه چپش

حالا دستت رو بکش به سمت سینه راست 

حالا بیا پایین به سمت راست نافش 

برعکس ماساژ نده

ماساژ دایره ای روی شکمش هم میتونی انجام بدی باید کشف کنی چجوری آروم تر میشه توی نت روش های ماساژ رو سرچ کن فیلماش رو ببین

تمام طول روز بچه رو رو به شکم بخوابون خودت بالا سرش باش که نیاد روی بینیش  نفسش تنگ بشه تمام عکس های بچه من تا سه چهار ماهگی در حالیه که رو به شکمش خوابیده یه بالش بذار زیرش دستاش رو بذار جلوش زیر چونه ش همون بچه ای که نخواب بازی در میاره عین گل ساعتها می‌خوابه

اگر مک می‌زنه ول می‌کنه ممکنه رفلاکس پنهان و آلرژی هم باشه  یه هفته پروتئین گاوی رو حذف کن ببین شیر خوردنش بهتر میشه یا نه اگر بود آلرژی هم داره 

کاش یکی این حرفا رو مخصوصا آلرژی رو موقعی که بچه م نوزاد بود بهم می‌گفت انقدر خودمو اسیر شیر دادنش نمی‌کردم و رژیم می‌گرفتم

نگران نباش همه کولیک دارن تا 40روز ک چیزی نمی تونی بهش بدی بعد از 40روزگی قطره دای کولیک بهش بده خیلی خوبه خارجیشم هست ک بهتره ولی خیلی گرونه همین ایرانی جواب میده الان عرق نعنا بهش بده خودتم بخور،ربطی هم ب ذرت نداره من توی تموم دوران شیردهی بچه اولم تو سوپم ذرت میریختم چون شیرو زیاد میکنه