2777
2789
عنوان

زایمان

590 بازدید | 66 پست

سلام خانما کدوم بیمارستانا سزارین اختیاری انجام میدن ک اخلاق پرسنلشونم خوب باش معرفی کنید 

و اینکه چه‌دلایلی وجود داره ک سز کنن 

خودمون چه نامه ای میتونیم بگیریم ک قبول کنن مثلا ترس از زایمان طبیعی چون من کلا فوبیا دارم اسمش میاد فشارم‌میره بالا 

خواهشن راهنماییم کنین😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روانشناس،،از جراح مغزو اعصاب نامه دیسکوپاتی بگیری

ی جا‌خوندم یکی‌نوشته بود از روانپزشک‌نامه‌گرفتم کدومش درسته؟

بیمارستان خوب تو تهران‌نمیشناسی؟

چرا انقد سخت میگیرن ینی خودمون‌اختیار بدنمونو نداریم چرا تن آدمو میلرزونن😔

ی جا‌خوندم یکی‌نوشته بود از روانپزشک‌نامه‌گرفتم کدومش درسته؟ بیمارستان خوب تو تهران‌نمیشناسی؟ چرا ...

بيمارستان گاندي پارسيان لاله انصاري محب ياس اقبال اينا خوبن

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩

عزیزم دکترت اگه بیمارستان خصوصی سزارین میکنه خودش میتونه برات ردیفش کنه

منم خود دکترم نامه سزارین داد بدون هیچ دردسری ( 3 ماه پیش زایمان کردم) 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
میگن‌آخ خصوصی ام سخت گیر تر شده تازگیا شنیدی؟

من امسال زایمان کردم

خصوصی هیچ گیری نمیده

اگه هم قرار به گیر دادن باشه علت فوبیا و ترس و اینا قبول نمیکنن

ولی طبیعی هم خوبه خیلی

اگه وزنت مناسبه و تحرک کافی داری اصلا ترسناک نیس

عزیزم من ی مدت دنبال دکتر بودم. ک منو سزارین کنه قبول نمیکزدن تا از طریق دوستم با یه خانم دکتر مهربون آشنا شدم رفتم پیشش ماه هفتم گفت میخوای سزارین شی یا طبیعی گفتم سزارین گفت باشه 

گفتم هزینش بالاست برا بیمه گفت برات می‌نویسم تنگی لگن فقط استرس نداشته باش بدترین چیز تو بارداری استرسه ی لبخندی زد و آروم شدم بعدم سزارین کردم دستش طلا بود 

من امسال زایمان کردم خصوصی هیچ گیری نمیده اگه هم قرار به گیر دادن باشه علت فوبیا و ترس و اینا قبول ...

میدونم بعدش راحتی ولی من ب شدت میترسم بهش فکرم‌میکنم بدنم داغ میکنه