2777
2789

دلم لک زده برا مامان شدن 💚💚

واسه حرکتش تو دلم💗💗

دلم نی نی میخواد خداجونم 💙💙

دوقلو و اصلا هرچی خودت صلاح بدونی💕💕

این یه هفته آخر مونده به موعدم چقدر دیر میگذره💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سومی😍

😐

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
😊دخترم میگه مامان خواهر میخوام پسرم میگه مامان داداش میخوام با گریه هم میگن .دعاشون همینه طفلی ها ه ...

شوهرت پولداره؟ 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
☹ حتما بارداری های خوبی داری من ک فقط میگم تموم بشه بره انقد حرص خوردم 

نه ویارهام خیلی سخته و چندبار بارداری هام حتی بیهوش شدم فشارم میومد پایین.

ولی زایمان راحت و خیلی سریع بود

کلا همه ی اینا رو فراموش کردم انگار و فقط لذتش یادم مونده

نه ویارهام خیلی سخته و چندبار بارداری هام حتی بیهوش شدم فشارم میومد پایین. ولی زایمان راحت و خیلی س ...

سز شدی

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤

وای خوشبحالت چه دلی داری من دخترم دوماهشه دهنمو سرویس کردع😂اولی و اخری بچم بود دیگه عمرا بچه بیارم

ولی امیدوارم هرچی از خدا میخای بهت بده

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰